lördag 18 augusti 2012

KVÄLLENS NYHETER


EKERÖ HAR GREPPET

Förmodligen har en del av redan full koll på hur det har gått i dagens omgång i Div3 NS, men för er som inte har det kan jag meddela att det var en bra "runda" för BKV. Och att det nu är rena rama kaoset i tabellen, sex lag inom sex poäng, och vi räknar bort serieledarna Ekerö så har vi fem lag inom tre (!) poäng. Sällan man ser en sån här jämn tabell, eller hur? Lördagens stora förlorare var IFK Österåker som förmodligen lär vara rejält revanschsugna nästa helg då BKV kommer på besök. Spännande värre, så.... KRIGA NU VARG-JÄVLAR!!

Omgång 15
Athletic FC - IFK Österåker 4-2 (AFC klättrar förbi Österåker med 2 poäng, nu 5:a resp 6:a)
BKV Norrtälje - Fardhem IF 1-0 (BKV upp till 3:e plats, passerar Österåker)
Bollstanäs IK - UNIK  1-1 (Unik upp från kvalplats, åtminstone till imorgon. BSK tappar hårt)
Märsta IK - Bele Barkaby 1-3 (Bele upp på en 4:e plats, MIK får problem)
Viggbyholms IK - Råsunda IS (spelas imorgon söndag, förmodligen 314-0 eller nåt sånt)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------OCH BKV U17 VANN DM-FINALEN

BKV U17 vann dagens DM-final över IFK Uppsala idag, STORT GRATTIS till alla spelare och ledare för det (härligt Peter ;). 27-2 i målskillnad över fyra matcher och vinst i finalen, det smakar fågel. Det mindre roliga (eller roliga) är ju att IFK Uppsala inte har spelat en enda match i DM, bara surfat på w.o-matcher fram till finalen. DM är som jag tidigare har sagt ett stort skämt egentligen, men ingen bryr sig. Så extra cred till BKV som vann dagens match med 1-0 efter mål av Marcus. Nu håller vi tummarna för U19 på onsdag också, det vore ju fantastiskt kul med två bucklor till "klubbhuset" ;)

Läs mer HÄR.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar