torsdag 16 augusti 2012

SNART HELG


GOTLÄNNINGAR I STAN - DET LUKTAR INTE FÅR, DET LUKTAR TORSK

Vi hälsar Fardhem IF välkomna till fastlandet och Roslagen, för på lördag kl 14.30 smäller det på IP i Norrtälje. Div 3 NS rullar vidare och vi ser med stor förväntan fram emot denna match, och som vanligt sticker jag ut hakan en halvmeter och säger "Tre poäng, nu eller aldrig. Allvarligt, BKV bör ha en god chans mot dessa gotlänningar, 1 vinst på 14 matcher hmmmm. Så ni som tror något annat kan surfa vidare här och nu....

Stats
Ärlighet... Fardhem är det ärligaste gänget i serien, bara 18 gula och 1 rött jämnfört med "värstingarna" i Märsta med sina 36/6 (!!) Ok, BKV är ju faktiskt nästan lika schyssta som gästerna med tanke på 22 gula. Så vad får vi ser nu tro, kramkalas? ;)
Målskyttar... "Målsprutan" i FIF heter Joel Eneqvist och har smällt in hela tre mål, dock en på straff. Känns så klart väldigt tunnt måste erkännas, men även BKV har lite trögt även om vi nu har två killar som har gjort sju vardera (klart godkänt, då deras anfallspositioner har varit lite si och så ;) Resten pratar vi inte om.
Spelmaskiner... Fardhems Jesper Nyman har spelat samtliga matcher för laget, 100 minuter mer än Micke Swahn som toppar BKV:s speltids-lista.
Övrigt... Inte mycket, speltrupper oklara och väderprognoserna säger "hyfsat".... vi ses på IP!

ps. Förresten, vi har en helt galen tur med matchresultaten... Viggan - Bollstanäs 3-1 igår, tack för den!!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar