onsdag 5 september 2012

BELE BARKABY FF


HELGENS MOTSTÅNDARE - BELE BARKABY FF

I nästa seriematch står Bele Barkaby för motståndet, avspark söndag 9/9 kl 17.00 i Järfälla. Det blir en riktig rysare och ska vi kalla det för en "liten" seriefinal med tanke på att det är tvåan mot trean. Lagen har exakt lika många poäng, men BKV har sex mål till godo på BB och ligger därför på kvalplatsen ovanför. Så håll med om att luktar blod, svett och tårar i den här fighten... och förhoppningsvis så känner vargarna revansch-lust efter 2-3 förlusten hemma i våras.

BKV känns starka just nu, men Bele är INTE att leka med. Kikar man på deras åtta senaste seriematcher så är dom obesegrade, senaste förlusten kom 9/6 mot IFK Österåker och då efter ett mål i slutminuterna. Faktum är att dom innan dess bara har en enda förlust och det var i premiäromgången mot Bollstanäs SK med 2-1. En imponerande svit måste jag erkänna, två förluster bara och det med ett ynka mål. Starkt! Och glöm inte att se upp Anton Tollerup som pangat in 16 baljor så här långt.



Åtta senaste Bele-matcherna
Råsunda IS - Bele Barkaby  0-8
Bele Barkaby - FC Athletic  5-3
Märsta IK - Bele Barkaby  1-3
Bele Barkaby - IFK Österåker  2-2
Viggbyholms IK - Bele Barkaby  1-2
Bele Barkaby - Fardhem IF  4-2
Fardhem IF - Bele Barkaby  0-3
Bele Barkaby - Viggbyholms IK  1-0


PS. Råkade också läsa ett par rader på deras hemsida som skrevs ner där i april, dom själva verkar inte ju i alla fall inte tro på BKV. Så vad säger ni vargar... ska vi köra in en pinne i hjulet på dom ;)


PRESSKONFERENS Div 3 fredag 13 april
Putte Ramberg, Peter Sjöblom och undertecknad var på den sedvanliga Presskonferensen där alla Sthlms Div 2 och Div 3-lag presenteras/intervjuas. 

När det gällde div 3 Norra ser alla lag BBFF som favoriter tillsammans med Bollstanäs SK men även nämndes BKV Norrtälje, IFK Österåker och FC Athletic. Putte själv höll ganska låg profil i sin intervju och ser BBFFs ambition att åter vara med i toppskiftet, precis som 2011. Nordic Bet ser ju BBFF som favorit med 3,25 och sedan Bollstanäs SK med 3,50.

Själv ser jag Bollstanäs SK som den stora favoriten tillsammans med Österåker & Athletic tillsammans med BBFF. Kuriosa är att BBFF vinner bara serien jämna år/Pelle Jansson


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar