söndag 9 september 2012

BRA KRIGAT VARGAR

BELE HADE TVÅ NOLL - MEN VARGARNA SNODDE EN PINNE AV DOM

Dagens topp-match mellan Bele Barkaby FF och BKV Norrtälje slutade till slut oavgjort, 2-2. Men BKV låg under med 0-2 efter 33 minuter och så stod det på resultattavlan ända fram till "kvarten kvar". Då slår två lite oväntade vargar till och inom loppet av knappt tio minuter så har Wessberg/Svecke gjort varsitt och tack vare det så tappar vi inte på serieledarna, och faktum är att en pinne idag ändå känns lite som en vinst efter detta. Skönt! Och nu får vi hålla tummarna för att Ekerö tappar poäng snart så dom inte seglar iväg för långt, för det kan dessvärre bli en sex-poängs-lucka nu om dom vinner sin hängmatch mot Viggan.

Nu väntar Ängby IF nästa helg, också det en bortamatch tyvärr. Och snälla, underskatta inte dom!!

Helgens övriga matcher:
Athletic FC - Ängby IF 0-0, och bara ett enda gult kort till AFC. Måste vara rekord ;)
Unik FK - Råsunda IS 7-0, och Råsunda åkte på sin sjunde (!) utvisning för i år.
Ekerö IK - Märsta IK 4-2, men serieledarna var illa ute sista tio och matchen avgjordes i minut 90.
IFK Österåker - Bollstanäs 0-3, starkt av BSK men nu är Dibranin avstängd i nästa match (AFC)
Fardhem IF - Viggbyholm 2-2, FIF så nära sin andra seger, men kvittering kom med fem minuter kvar.