söndag 2 september 2012

KÄMPAINSATS

BKV VAR GRYMMA IDAG - VÄNDER OCH VINNER MOT SERIETVÅAN

När slutsignalen gick efter 97 minuter (pga skadad målvakt) så jublade jag nog lika högt som killarna ute på planen. Det var nästan lite smått osannolikt att dom vände 0-2 efter första halvlek till vinst med 3-2, i alla fall mot det här annars så tunga Enskede IK. En riktigt skön seger med en massa kämpa i, för idag vek grabbarna inte ner sig på en enda position. Underbart att se.

En stor eloge till hela laget idag tycker jag, varför spelar ni inte så här i varje match för haha. Alla sprang, alla kämpade och alla jobbade hem... en BKV-maskin med segervittring helt enkelt. Sug på den här karamellen nu och ta sen med er precis allting ni gjorde idag till nästa tunga match, Assyriska borta.
Stort GRATTIS till er alla och även till Peter och Anders, som så klart menade på att detta var en "Coachseger" ;) ;)