söndag 2 mars 2014

ENSKEDE-VINST

BKV VANN - ESKEDE FICK TUNGA 14 MIL

BKV Norrtälje - Enskede IK  2-0, känns som bra siffror tycker jag och jag gillar att Sebbe går upp och hänger en. Det är en kille som borde heta fotboll i mellannamn, kötta, rensa, yxa, foff... Sebbe är där liksom. Bröderna Bellander i all ära men lagmaskinen BKV är större, utan er ingen motorolja, utan resten inga kolvar... kriga killar!!

Bloggs snabba...
- Pettsson, du är grym, kör mera!!
- Anton, så sjukt bra "nollig" !!!
- Andreas L, min lilla favvis. Skjut!
- Andreas B, väntar på din "bössa", vet ju att den finns.
- Henke, bossa ännu mera hehe

Saxat från BKV.s hemsida
Dagens motståndare: Enskede IK som spelar i div 2 Södra Svealand. Enligt uppgift kom Enskede tvåa i serien säsongen 2013, så vi förväntade oss ett bra motstånd. Enskede tog tag i taktpinnen direkt, de stressade oss och hade överlägset mer boll än oss i första halvlek. Men trots det så kom de aldrig till några riktigt vassa målchanser, utan vi kunde reda ut dessa situationer. Vi hade inte särskilt många anfall i första halvlek, men våra få chanser kändes ändå liiite farligare än Enskedes. Och 10 minuter innan paus fick vi en hörna som Oskar nickade i ribban, samtidigt som Sebbe kom löpandes in i gröten framför mål och kunde forcera in bollen i den "tilltrasslade situationen" som uppstod efter nicken i ribban. 1-0 till BKV. Inte helt rättvist kanske, men det är målen som räknas. :)

I början på andra halvlek försökte nog Enskede att spela som de gjorde i första, men i den 51:a minuten kom vi i ett anfall på vänsterkanten. Inlägget seglade över alla som stod framför mål, men på högerkanten dyker Pettsson upp och slår ett nytt inlägg, rakt in till Andreas L som i stort sett omarkerad bara har att styra in bollen bakom Enskedes målvakt. 2-0!
Efter 2-0-målet började Enskede fokusera mer på domarens insats, medan vi fokuserade på att spela fotboll, och tog därför över initiativet i matchen. Med lite mer flyt hade vi kunnat vinna med 4 eller 5-0, men det blev inga fler mål.
Sett till hela matchen var det ända rättvist att vi vann, och t.o.m. 1-0-målet känns rättvist så här i efterhand, eftersom vi skapade fler vassa chanser än Enskede, och framför allt uttnyttjar våra chanser.

En bra insats som lovar gott inför framtiden.