lördag 15 mars 2014

BKV VANN IGEN

VALLENTUNA FÖLL - VARGARNA ETT NUMMER FÖR STORT

Dagens träningsmatch mellan BKV och Vallentuna slutade 3-1, efter 2-0 i första halvlek. Första målet kom på en klart misstänkt offside-situation men Sveckes mål godkändes och lite senare i 40:e satte Viktor dit det andra. Ska erkännas att jag då hade lämnat planen och var på väg hemåt, men fotade målet från en varm och skön bil, för det var vidrigt kallt idag och tror ni man var rätt klädd då... att man aldrig lär sig haha. Så någon rapport från andra halvlek blir det inte, men jag hörde i efterhand att Henke gjorde 3-0 på straff och Vallentuna 3-1 på frispark

Matchbilden då, ja en fin första kvart följdes upp av en kortare svacka men sen tyckte jag att vargarna var först på allt och spelet såg stundtals riktigt hyfsat ut. Vallentuna såg allmänt virriga ut och idag märktes det verkligen att det skiljde en division mellan lagen. Jag blev dock orolig över att Andreas Bellander utgick i första halvlek och tog sig mot ljumsken, håller tummarna för att det inte är något allvarligt och att vi snart får se honom på planen igen.