lördag 22 augusti 2015

TUNG FÖRLUST MOT SSK

BKV LEDDE I HALVTID - MEN FÖLL PLADASK I ANDRA HALVLEK

Dagens seriematch mot gästande Skiljebo SK slutade med en tung tung förlust, efter det att BKV vann första halvlek med 2-0, men SSK vände och vann i andra med 2-3. Det var lite som en boxningsmatch idag, lagen måttade mot varandra första kvarten, jabbade liksom, för att sen börja smälla på varandra lite. Och sen kom en rak höger följt av en uppercut och helt plötsligt så leder BKV efter mål av C Svecke och A Bellander. Och när gong-gongen slår för vila så står SSK och vacklar i sin ringhörna medans BKV torr-boxas mot publiken.

I andra halvlek händer något som inte jag kan förklara, BKV såg skärrat ut och uppträdde lite märkligt stundtals. SSK fick vittring och på bara några minuter så har man tryckt in två mål efter lite schabbel i den passiva BKV:s backlinjen. För att återgå till boxnings-prat så kändes det lite som om att dom fick in två stenhårda slag mot magen och att BKV vek ner sig rejält. Och mitt i detta så slår dom en riktig rundpall och golvar motståndaren genom att göra 2-3. Stark gjort av SSK men BKV ska absolut inte skämmas för sin insats för man spelade trots allt riktigt bra fotboll, allra helst i första halvlek. En hyfsat bra press i slutet på matchen gjorde också att det blev lite nerv in på övertid, men bollen ville inte in och det är Skiljebo som får åka hem med dom tre poängen. Riktigt riktigt surt!
Jobbigt också med tanke på att BKV nu har spelat sex matcher i rad utan vinst, och bara två poäng in.

Det är bara att gratulera Skiljebo SK för en mycket bra match, och vi andra får bita ihop och komma igen. Bra jobbat Vargar, även om det inte gick idag!