måndag 6 mars 2017

BKV CHANSLÖSA

CUPÄVENTYRET TOG SLUT - TUFFT MEN NYTTIGT

BKV förlorade den tredje och sista cupmatchen, den här gången borta mot Åtvidabergs FF med hela 0-6. Man fick alltså inte med sig några poäng och inte heller några gjorda mål, 0-4, 0-5 och 0-6. Det är inte mycket att säga om förutom att visst hade varit skoj att få se en balja eller två. Hur som helst så kan nu laget åter koncentrera sig på serie-förberedelserna och har nu med detta cup-äventyr fått med sig en massa rutin i ryggsäcken.

Se målen på Åtvidabergs hemsida HÄR. Och lägg då gärna märke till den helt sjuka utvisningen på BKV:s målvakt Pontus Johansson i 50:e minuten, man ska inte säga att domare är synskadade eller styrda av högre rankade lag men ibland undrar man, Holm dobbar in i målvakten och målvakten blir utvisad, hur dömer man då? Hade det varit tvärtom så är jag övertygad om att anfallaren i BKV hade fått rött av en usel Johan Krantz. Skit samma men jag blir så förbannad på fega domare. Med facit i handen så skull väl Pontus istället ha valt att filma och grina som alla andra på högre nivå gör så kanske Holm hade fått gå av planen istället. Lägg också till utvisning nummer två på Ärlebrandt i sista minuten, suck!

Nästa match (träning) på lördag 11/3 kl 14.15 hemma mot IFK Österåker.