lördag 9 juni 2018

GRYMMA POÄNG IDAG

VS

BKV VÄNDER OCH VINNER - EN GRYM LAGINSATS

BKV Norrtälje gör en måstematch idag och gör det med besked, tre fina poäng borta mot Sundbybergs IK efter att ha legat under två gånger om. Mycket starkt gjort. Sumpan tog ledningen redan efter sex-sju minuter men Sylvin kvitterar bara en minut efter det. Tyvärr så får Sundbyberg en gratischans i 29:e efter en back-tavla och sätter åter igen in ett ledningsmål. Jimpa Stahre ser dock till att ändra på det innan halvtidsvilan och trycker in kvitteringen i 37:e. I andra halvlek så är det ett självmål som avgör det hela, en hörna från BKV resulterar i SIK slarvar in bollen i eget mål och att bortalaget kan åka hem med tre feta poäng. En otroligt viktig seger för BKV och jag är minst lika glad över resultatet som ni spelare är, det här gjorde ni jävligt bra. Grattis grabbar!

Lagkapten Kiianlinna om matchen:
Matchen var bra överlag. Vi pressade dem högt från början, vilket gav resultat många gånger. Vi hämtar upp underlägen två gånger och lyckas även göra 3-2. De försöker spela bollen mycket men slår även en del långa bollar. Vi har kontroll och vinner genom en riktig laginsats!