onsdag 20 juni 2018

TÄBY VÄNDE OCH VANN

MATCHRESULTAT MIDSOMMARVECKAN - OMGÅNG 12

I en splittrad omgång tolv så inledde tre lag redan nu på onsdagen, varav ett av lagen var BKV Norrtälje. Motståndare var Täby FK som också vann matchen med 2-1 efter att ha vänt det hela efter 0-1 i halvlek. Målskytt för Norrtälje var den interna skyttekungen Sylvin Kayembe som tyvärr lämnar klubben efter vårsäsongen, nu satte han sitt femte mål i 16:e minuten men det hjälpte föga. Nu är BKV på allvar indragna i bottenstriden eftersom Bollnäs skrällvann över Sumpan borta, tre lag i botten med sju poäng vardera nu. Det blir tuff höst.

Resultat Omgång 12
Karlbergs BK - IFK Lidingö  0-1  (Lagen byter plats i tabellen, Lidingö ny trea)
Täby FK - BKV Norrtälje  2-1   (BKV ledde men tappade det hela i 84:e minuten)
Sundbybergs IK - Bollnäs FF  0-2  (BFF skräller och har lämnar sistaplatsen)