lördag 27 april 2019

FÖRLUST I ENKÖPING

BKV FÖLL MOT FANNA - MED UDDAMÅLET

Det blev tyvärr förlust i dagens seriematch mot Fanna BK med 2-3. Fanna drog i högsta växeln i första halvlek och skenade iväg till pausvilan med hela 0-3 och det dröjde enda fram till 85:e innan kapten Oskar Kiianlinna klev fram och nickade in reduceringen, Oskar dundrade även in 2-3 med två minuter kvar. BKV föll dock på mållinjen och fick noll pinnar med sig hem, och jag vet inte om det beror på laget eller domarna, som tydligen dömde bort ett mål samt nekade till en straff på övertid, vet ej som sagt. Det är bara att gratulera Fanna till vinsten och som fortfarande inte har tappat någon poäng efter tre omgångar, nollan sprack dock efter Oskars två baljor idag.

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"