torsdag 17 juni 2021

ÅRETS FÖRSTA HEMMAMATCH


HEMMAMATCH PÅ LÖRDAG - VÄSTERÅS IK VÄNTAR

BKV Norrtälje får nu efter två raka bortamatcher äntligen springa ut på sin egen gräsmatta mot gästande tabellsexan Västerås IK. BKV ligger på tredjeplatsen i tabellen med full pott och sex poäng, 3-0 mot Procyon och nu senast 2-1 mot Fanna. Västerås IK föll i premiären mot Uppsala-Kurd med uddamålet 2-1 men vann förra helgen med samma siffror mot Procyon på hemmaplan efter ett segermål av William Söderholm i 84:e minuten. Västerås är ett lag som spelar ganska tätt så det blir ingen lätt nöt att knäcka för BKV.

Västerås IK är ett helt nytt lag, jag tror bara David Carlsson var med i fjol, resten är nya spelare. Man har valt att start på ny kula och hade över åttio (!) provspelande inför säsongen. Så det finns ingenting kvar från fjolåret, tex Braitwaite, Ivkovic och Grbic som gjorde 8-7-7 mål då är borta. VIK vann då div 4 relativt enkelt med 7 vinster, 2 oavgjorda och endast 1 förlust och hade hela 30-8 i målskillnad. Men nu är det som sagt ett helt nytt lag och därmed mycket svåranalyserat.

Så skippa nu Ungern - Frankrike på lördag och gå på "riktig" fotboll istället, laget behöver ert stöd. Avspark uppe på IP klockan 14.00.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar