lördag 19 juni 2021

TREDJE RAKA


STARK LAGINSATS MOT VÄSTERÅS - INNEBÄR SERIELEDNING

BKV Norrtälje besegrade Västerås IK med klara 3-0, och faktum är att siffrorna kunde ha varit det dubbla eftersom BKV brände chans på chans i första halvlek. 0-0 då och spelet från bägge håll var inte direkt så där jättebra men vi skyller på den brutala hettan idag. VIK stod upp bra men det kändes lång väg att dom inte hade en chans och det blev mest långbollar på ensamspringande forwards, och dom käkade backlinjen upp relativt smärtfritt varje gång. I andra halvlek så lossnade det rejält och Fred Kayembe satte 1-0 och även 3-0 på en solklar straff, 2-0 gjorde Hassan Tehiri bara två minuter efter sitt inhopp. Och ytterligare tre poäng kasserades in, BKV fortsätter vinna och satte nu dit tredje raka vinsten och leder den lite lätt haltande tabellen. Det gjorde ni riktigt bra boys!! Grattis Stahre och staben!

I övrigt så blev det en otroligt målsnål omgång, ynka tre mål på fyra matcher, men notera då att Procyon - Viggbyholm spelas imorgon söndag. Franke lyckades tack vare skyttekungen Appelfeldt tvåla dit jumbon Fanna och klättrade upp någon placering. Bottengänget Heby snodde en pinne av topptippade Sumpan genom att nolla matchen, observera dom två sena röda korten på Sundbyberg, grinigt värre? Och Sala lyckades lite otippat slå obesegrade IFK med 1-0 och seglade upp på en andraplats, fast då har man spelat fyra matcher. En riktigt bra omgång sett ur BKV:ögon.

Ur bloggens ögon idag: Frustrerande att se första halvlek, jag fick vända mig om flera gånger om och skrika tyst för mig själv i den medhavda kaffetermosen. Bollen ville bara inte in. Led med Max som gick sönder precis framför mig. I pausen så surrade jag lite med bänken och skönaste snacket kom ju Hassan med, "jag ska göra mål", och jag svarade med att "se till att göra det också, ok". Och ja det small direkt. Efter matchen en skön känsla när lagkapten Erik kommer fram och gör high-five, och coach Stahre tackar för att bloggen är där. Vi gör det tillsammans.

Övriga resultat:
IK Franke . Fanna BK   1-0
Heby AIF - Sundbyberg  0-0
Sala FF - IFK Uppsala  1-0
Upps.-Kurd - Newroz FC  0-1
Procyon - Viggbyholm  0-3
"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar