onsdag 6 maj 2015

OMGÅNG 4 SUMMERING

SKILJEBO NYA SERIELEDARE - STRÖMSBERG KVAR I BOTTEN

Ikväll spelades den sista seriematchen i omgång nummer fyra, den mellan Skiljebo och Gusk och som SSK vann med 1-0. I och med det så klättrade Skiljebo upp i tabell-topp och har som enda lag bara ett enda insläppt mål, starkt värre, men hur länge håller det? Dom är inte bara jagade av vargar om jag säger så, hela sju lag ligger inom slagläge efter dom, det är tight värre.

Arameiska - Enskede IK  1-2
(Viktiga tre poäng för Enskede samtidigt som Arameiska grämer sig över tappet efter det att man ägt andra halvlek. Starkt dock av Enskede som brukar ha svårt för dom att stå emot och nu bara har en poäng upp till serieledning från sin tredjeplats.)

Kvarnsvedens IK - Nacka FF  1-2
(KIK som ännu inte vunnit stred bra mot svåra Nacka, man hade en halvtidsledning med 1-0 men gästernas F Sanneh ville annat och satte dit två mål i mitten på andra. Nacka lägger sig på andra plats med lika många poäng som Skiljebo, och Kvarnsveden får kriga vidare i botten.)

Sandvikens IF - BKV Norrtälje  2-0
(Omgångens publikmatch med över 657 åskådare, en tight match där hemmalaget är dom som går vinnande ur striden med bättre tillvaratagna målchanser. Bägge målen kom till i andra halvlek och SIF ligger nu 5:a, BKV 6:a.)

Skiljebo SK - Gusk  1-0
(Skiljebo fortsätter övertyga och toppar nu tabellen, och notera att man bara har släppt ett enda mål. Mot Gusk avgjorde duktiga Eddie Johansson med bara sju minuter kvar, men för guskarna går det desto segare så här långt i år, två poäng på två matcher är inte bra.)

Sollentuna FF - Strömsbergs IF  1-0
(Seriefyran blev nog bra snopna över att jumbon Strömsberg stod upp i hela 95 minuter (!), innan man kunde nicka in en höra. Vissa har flyt andra det inte. SIF är fortfarande mål-lösa och har noll poäng men fortsätter man så här så kanske räddningen kan komma.)

Syrianska IF - Avesta AIK  3-1
(Syrianska vinner sin andra raka och det efter en ganska grinig match med två hemmamål i sista kvarten, Avestas mål var en straff som sattes säkert efter bara fyra minuter in i andra halvlek. Noterbart att Avestas problem med utvisningar fortsätter, Arem Abad gapar på domaren efter matchen och åker på årets andra röda kort (!). Avesta nu sju gula och tre röda, vad händer?)

Västerås IK - Upsala IF  1-4
(Halvtidsresultatet 1-1 blev efter 94 minuter 1-4 och det efter att Upsalas Kvarneå gjort två på övertid, i minut 93 och 94, märkligt. Västerås har det blytungt och har nu släppt in sjutton mål på fyra matcher och ligger på nedflyttningsplats med bara en poäng.)

Och så kunde jag ju inte bara låta bli att publicera "veckans bild"  ;)