söndag 10 maj 2015

OMGÅNG 5 SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 5, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag hr dock inga direktlänkar (SFF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat.

Avesta AIK - Sollentuna FF  1-4
(Dala-gänget Avesta fick en lektion i fotboll av Sollentuna som bara körde över dom, 0-3 i halvtid talar sitt tydliga språk, och Avestas mål kom på straff. SFF upp på en andraplats och Avesta ner under nedflyttningsstrecket. Båda lagen fick varsin spelare kortade för tredje gången i år, Victor Berg samt Sotiris Nikopoulos.)
Nästa match för Avesta: Kvarnsvedens IF borta
Nästa match för Sollentuna: Gusk hemma

BKV Norrtälje - Arameiska  1-1
(En jämn och bra match med massor situationer, Arameiska var svårknäckta pressade stundtals stenhårt men lagen fick dela på poängen. Bortalagets Tom Nyama utvisad för två gula kort och Daniel Pettersson i BKV bröt ett ben, krya på dig vargen.)
Nästa match för Norrtälje: Skiljebo SK borta
Nästa match för Arameiska: Sandvikens IF hemma

Enskede IK - Skiljebo SK  1-1
(Ännu en tuff match och Skiljebo vägrar förlora men förlorar serieledningen och lägger sig på tredje plats, och Enskede fortsätter hänga med i toppstriden och är nu fyra.)
Nästa match för Enskede: Syrianska IF borta
Nästa match för Skiljebo: BKV Norrtälje hemma

GUSK - Syrianska IF  0-1
(Guskarna fortfarande segerlösa efter fem omgångar, vilken motsats till ifjol då man låg i toppen från omgång ett. Syrianska däremot gör tvärtom och vinner sina matcher som man förlorade 2014. Att Gusk bara har två poäng är riktigt dåligt och där krävs det en hel del krafttag nu. Syrianska Suma avstängd nästa match.)
Nästa match för Gusk: Sollentuna borta
Nästa match för Syrianska: Enskede IK hemma

Nacka FF - Upsala IF  2-0
(Nya serieledarna Nacka brottade ner Upsala med ett mål direkt och ett i slutet, och laget ser riktigt intakt ut med sina superettan-förvärv. Upsala gör det bra men idag räckte det inte så jag tror Strömsberg kommer att få det hett om öronen i nästa omgång.)
Nästa match för Nacka: Västerås IK borta
Nästa match för Upsala: Strömsbergs IF hemma

Sandvikens IF - Västerås IK  
(Jumbon Västerås mot topplaget kunde väl bara sluta på ett vis, och det gjorde det även om det satt hårt åt. Allison Jr gör mål igen och det med bara 24 minuter kvar, kan tänka mig att dom 510 åskådarna pustade ut av lättnad där. Bra krigat Västerås.)
Nästa match för Sandviken: Arameiska borta
Nästa match för Västerås: Nacka FF hemma

Strömsbergs IF - Kvarnsvedens IK  2-0
(Strömsbergarna jublade säkert lite extra efter att ha vunnit sin första match för i år och gjort sina första mål. Laget lämnar sistaplatsen och blev säkert stärkta av detta men ny tuff bortamatch mot Upsala väntar redan på onsdag. Kvarnsveden nu på kvalplats och fortfarande ingen tre-poängare.)
Nästa match för Strömsberg: Upsala IF borta
Nästa match för Kvarnsveden: Avesta AIK hemma"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar