fredag 22 maj 2015

SOLLENTUNA BORTA IMORGON


SERIEN LUNKAR PÅ - DAGS FÖR SOLLENTUNA FF

Imorgon lördag så är det dags för ny seriematch, den här gången mot serieledarna Sollentuna FK FF på Sollentunavallen klockan 16.00. Sollentuna har börjat säsongen alldeles utmärkt och har bara en enda förlust på sina sju matcher, och det var borta mot Nacka FF för en månad sen. Det slutade hela 2-5 och där gjorde Nackas Viktor Weidlitz hattrick varav två (!) mål på straff. Annars kan man ju snabbt konstatera att SFF är obesegrade hemma på tre matcher men har "bara" fem gjorda mål, hälften av det man har lyckats åstadkomma på bortaplan, i och för sig så har man ju bara släppt in två mål så det verkar tätt värre på Sollentunavallen.

BKV blandar och ger när det gäller spel på bortagräs, 1-1-1 och 3-4 i målskillnad så det känns på förhand som att det här kan gå hur som helst för deras del. Hoppas att man är mer på tårna från start än senast och att det inte visas någon som helst respekt, och att laget har fått tillbaka ett par spelare, Sollentuna verkar dock också ha lite spelarbekymmer. Annars så har BKV levererat bra så här långt och det är väl egentligen bara den senaste matchen mot Syrianska som svider tycker jag, tre poäng där och vi hade haft en mördar-läge imorgon. Men det är långt kvar än och sextiotre poäng kvar att spela om så det är bara att öka.

Kom igen nu Vargar, kriga hela vägen imorgon. Hoppas hoppas att jag hinner dit bara, har valt att stå över resan till Gävle där man har starthäst imorgon, men det är mycket annat nu också. Gör vad jag kan för vem vill missa att se er spela liksom :)  LYCKA TILL GRABBAR!

Hur gick det 2014?
Sollentuna - Norrtälje  1-2  (Bagger, Askebris)
Norrtälje - Sollentuna 2-3 (A Bellander, Holmström.... SFF str i 93:e!!)


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar