onsdag 19 augusti 2015

BKV UT UR CUPEN


BKV STOD UPP BRA - MEN ÖRERBO SK VANN

Kvällens match i Svenska Cupen mellan BKV Norrtälje och allsvenska Örebro SK slutade lite som förväntat med en förlust, 0-3 till gästerna. Men vargarna behöver absolut inte skämmas för dom siffrorna, man stod upp mycket bra och det var bud på både 1-1 och 2-1 men marginalerna var inte på deras sida. Synd att ÖSK fick mål redan efter fyra minuter genom hypersnabbe Gustafsson (tidigare AIK), och att Christopher Svecke inte fick in kvitteringen vid sitt friläge. Då hade matchen kanske blivit annorlunda. Men det är hypotetiskt och inget att hänga läpp över, jag tror att killarna lyfter sig själva efter denna match och tar med sig det till kommande seriematcher. Ok, ÖSK var lite snabbare och lite skickligare men vad då, dom har fotboll som yrke och månadslöner på 30 till 250 tusen kronor så allt annat än 0-3 idag hade varit skandal för deras del.

0-2 gjordes av Kalle Holmberg och 0-3 kom på en läcker frispark av tidigare IFK Göteborgsspelaren Nordin Gerzic som hemmalagets Anton Hermansson var chanslös på. Tråkigt dock att karln beter sig som en skitstövel med alla sina fula ord, hoppas tvålen räcker till ikväll när han ska tvätta munnen. Likaså Holmberg som till och med åker på ett kort för sina ständiga domar-påhopp, nog för att jag visste att dom kommer från gnäll-bältet men ändå liksom.

Nej nu ser vi framåt och som jag skrev tidigare, BKV ska absolut inte skämmas över den här insatsen, ni var grymt bra tycker jag och det är alltid lika roligt att se er spela. Hoppas att resten av publiken på över 900 också tycker det och kommer tillbaka till nästa match. Ska vi säga som så att vi taggar till lite extra till lördagens seriematch mot Skiljebo SK nu, vi ses då... och glöm inte segergesten in i kameran ;)

Örebro SK:s hemsida.
Norrtelje Tidning

ps1. Sorry för bild-kvaliteten, men ljuset var det sämsta tänkbara idag.
ps2. Grattis till Rimbo damer som slog ut Djurgården ur cupen ikväll, det gillar vi!0-1 Daniel Gustafsson efter fyra minuter 

Erik Sundkvist 

918 betalande, bra jobbat publiken, 

Andreas Bagger 

Hörnläggaren Nordin Gerzic 

 Gnällspiken Nordin Gerzic

Noi Olafsson grym i luften 

Anton och Erik 

Tom Starhe och Fredrik Wessberg, bra idag. 

Wessberg och Ajdarevic blev inte kompisar.

Anton Hermansson, räddade massor. 

Fredde i hård närkamp 

Aj! 

Andreas Bellander, alltid bra! 

Christopher Sveckes jättechans till 1-1

Grymma backlinjen 

Till och med "min" långsida var fullsatt idag. 

Oskar Kiianlinna. 

Erik, Noi, Bagger 

Svecke och Bagger 

Eh? 

Örebro-huliganer hehe... vem fan är Nikolai?

Nordin vs Noi 

Tom i en av många luftdueller. 

Tom igen 

Svecke 

Emil Skogh 

Gnäll gnäll gnäll... och varning. Larvigt.

Örebro tackar sina åtta supportrar, respekt. 

Kör försiktigt, Lasse Kongo.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar