söndag 30 augusti 2015

BKV VÄNDE OCH VANN

(Alla foton: Super-Timo)
SUPER-BYTEN VÄNDE MATCHEN - PÅ TIO SUPER-MINUTER

BKV Norrtälje lämnade Västerås med tre viktiga poäng i bagaget efter att ha spöat Syrianska IF med 3-2. Och den här matchen kan komma att bli årets match med tanke på att super-coacharna byter in super-subsen. Underläge med 0-2 och bara sju minuter kvar att spela, då slår Emil Freij till och reducerar, följt av Jonte Gillbergs kvittering till 2-2 i 87:e... och en minut in på övertid så gör Emil sitt andra mål och super-vändningen är ett faktum. Super-bra!

Lite karma med tanke på förra helgens 2-0 ledning hemma mot Skiljebo som vi tappade till 2-3, nu fick vi igen den då 0-2 blev till 3-2 i vår favör.  Skickar så klart ett grattis till vinsten, skitbra jobbat alla!! Stolt bloggare ;) ;)