måndag 17 augusti 2015

OMGÅNG 18 SUMMERINGSNABBGENOMGÅNG - RUNDA 18, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat.


Arameiska - BKV Norrtälje  2-0
1-0 T Nyama 46, 2-0 T Nyama 70
(BKV höll tätt i en halvlek men åker på en smäll direkt i andra och hamnade i svårt underläge. Och när Nyama sätter dit "tvåan" med tjugo minuter kvar så orkar inte Norrtälje längre utan får åka hem poänglösa. BKV:s Målvakt Anton höll nere siffrorna med sitt storspel, och Arameiska seglade upp på tredjeplatsen förbi både Skiljebo och Sandviken.)
Odds: 1,65
Nästa match för Arameiska: Sandviken borta
Nästa match för Norrtälje: Skiljebo hemma


Kvarnsvedens IK - Strömsbergs IF  2-0
1-0 A Hedlund 4, 2-0 D Åkervall 82
(Kvarnsveden besegrar Strömsberg och klättrar förbi dom upp på kvalplatsen, oerhört viktiga poäng för KIK och lika ödesdigra för SIF. Ett tidigt mål redan efter fyra minuter av kapten Hedlund och sen ett inhopparmål av D Åkervall som börjar komma tillbaka i form efter ett par års skadeproblem. V Eriksson avstängd för KIK i matchen mot jumbon Avesta, ytterligare en botten-rysare som måste vinnas.)
Odds: 2,25
Nästa match för Kvarnsveden: Avesta borta
Nästa match för Strömsberg: Upsala hemma


Skiljebo SK - Enskede IK  0-1
0-1 M Nobell 23
(Topp-fight där serieledarna Enskede gör det dom ska och besegrar ett starkt Skiljebo borta. Men det satt ovanligt hårt åt den här gången och man kommer undan med andan i halsen. Målet var förresten ett stenhårt skott i Enskedes ribba där bollen går ut till en EIK:are som sen vänder spelet och M Nobell avslutar med att göra mål i andra buren, snöpligt. Massiv press sista tio där Skiljebo spelar med en man mer efter det att Catenacci dragit på sig två röda. Man reder ut stormen och toppar fortfarande tabellen före Sollentuna, dessa två lag har nu en fin lucka ner. EIK två avstängda nästa match, Viking och Catenacci.)
Odds: 2,20
Nästa match för Skiljebo: Norrtälje borta
Nästa match för Enskede: Syrianska hemma


Sollentuna FF - Avesta AIK  6-0
1-0 A Wiorek 13, 2-0 V Eriksson 29, 3-0 C Ezeh 42, 3-0 K Ramsell 57, 5/6-0 D Gustafsson 68+70
(Serietvåan Sollentuna mosar sönder jumbon Avesta efter tre mål i första halvlek och tre i andra, och då läste jag att coach C Mattiasson ändå var missnöjd, här har man höga krav på sig. För Avesta är det blåställ på som gäller nu, det är fyra pinnar upp till Strömsberg och Kvarnsveden och tåget har lämnat perrongen. Rekordlågt odds på den här fighten för övrigt, bara 1,19 ggr pengarna. Ps. undrar om det är gamle BKV:aren Jonas Olsson som vaktar buren i SFF idag, tre matcher så här långt.)
Odds: 1,19
Nästa match för Sollentuna: Gusk borta
Nästa match för Avesta: Kvarnsveden hemma


Syrianska IF - Gusk  4-1
1-0 A Persson Njie 22, 2-0 D Persson 29, 3-0 A Persson Njie 35, 4-0 D Sulaiman 87, 4-1 P Källsten 89
(Efter åtta raka utan förlust så brakade det till rejält bakom Gusk målvakt som fick kröka rygg fyra gånger. Syrianska var helt klart revansch-taggat efter förra helgens poängtapp och öste på ordentligt och inom loppet av en kvart i mitten av första halvlek så var det hela avgjort. Syrianska fick däremot inte hålla nollan för bara med minuter kvar så får man en straff emot sig, som P Källsten sätter. Hans fjärde straff och fyra mål, Mr 100%. Gusk ligger dock nu ganska bekvämt i tabellen men får se upp, i nästa match är M Benker avstängd. SIF klättrar en placering och har nu faktiskt känn på topp-striden även om den känns lite avlägsen.)
Odds: 1,90
Nästa match för Syrianska: Enskede borta
Nästa match för Gusk: Sollentuna hemma


Upsala IF - Nacka FF  3-1
0-1 S Helgesson 35, 1-1 E Folkesson 51, 2-1 M Kvarneå 59, J Yeboah 65
(Ska vi säga att här rök nog Nackas chanser att ta hem serien i år, och då hade man ändå ledningen efter första halvlek. Men UIF vänder på steken och inom loppet av bara fjorton minuter så har man tryckt in tre bollar på ett för dagen mycket svagt Nacka. En stark insats av hemmalaget som nu bara är en poäng bakom BKV Norrtälje och hela åtta pinnar ner till kvalplatsen, man ser ut att fixa nytt kontrakt, eller?)
Odds: 1,50
Nästa match för Upsala: Strömsberg borta
Nästa match för Nacka: Västerås hemma


Västerås IK - Sandvikens IF  3-2
0-1 J Lundbäck 27, 1-1 G Medina 42, 1-2 A Allison jr 45, 2-2 A Zeqiri 48, 3-2 A Zeqiri 90
(Här blev det en riktig holmgång, ledning för gästande Sandviken två gånger om men VIK kontrade tillbaka och lyckades vända och vinna. Snöpligt nog så var det lite som avslutningen i matchen mellan Skiljebo vs Enskede. SIF pressar och pressar och efter ett stolpskott i 92:a så rensar VIK och debutanten Zeqiri kan göra sitt andra mål. Noterbart att Gillis Wissing blev avstängd för tredje gången i år, grattis till det hattricket. Inte. Samt att hårdsatsande SIF blir av med både Svanberg och Österberg mot Arameiska på lördag, och det är ju inte bra med tanke på att man nu har sex poäng upp till toppen, det börjar bli tufft nu.)
Odds: 3,95
Nästa match för Västerås: Nacka borta
Nästa match för Sandviken: Arameiska hemma


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar