söndag 2 augusti 2015

OMGÅNG 16 SUMMERING

SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 16, DIV 2 NS

Massor av mål, hela tjugofem stycken och fyra oavgjorda matcher av sex möjliga.

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat.


Arameiska - Gusk  3-3
(kommer senare)
(Arameiska är nog dom som är mest besvikna efter detta målkalas då man ju tappade ledningen hela tre gånger om, och den sista kvitteringen kom tre minuter in på förlängningen. Det var kattens lek med råttan, men råttan rev tillbaka ideligen och kom lite tursamt hem till Uppsala med en poäng. Arameiska har nu bara tre pinnar upp till serieledning och Gusk en poäng till godo till kvalplatsen neråt.)
Odds: 4,10
Nästa match för Arameiska: Enskede hemma
Nästa match för Gusk: Skiljebo hemma


Kvarnsvedens IK - Upsala IF  3-5
1-0 T Hansson 27, 1-1 A Lillhager 40, 1-2 S Bale str 50, 2-2 A Johansson str 54, 2-3 S Bale 62, 2-4 R Younes 80, 3-4 C Villwock 89, 3-5 N Nelin 91
(Åtta mål, snacka om att det rasslade i näten uppe i Borlänge när Upsala IF kom på besök. Det var dock Kvarnsveden som tog ledningen och matchen stod och vägde länge länge och i början av andra halvlek får Upsala straff och tar ledningen, KIK får också en straff bara fyra minuter senare ock kvitterar igen, men i slutet av matchen så lyckas Upsala göra två mål varav det ena på övertid och man kunde åka hem med tre mycket viktiga poäng i bagaget. För bottenlaget Kvarnsveden ser det däremot väldigt mörkt ut och nu krävs det verkligen att laget börjar prestera om man vill hänga kvar i "tvåan". Kapten Hedlund i KIK avstängd mot Nacka nästa helg och för Upsala så får Folkesson och Nema vila mot Västerås.)
Odds: 2,25
Nästa match för Kvarnsveden: Nacka borta
Nästa match för Upsala: Västerås hemma

Sandvikens IF - Enskede IK  3-3
0-1 M Nobell 7, 0-2 M Nobell 19, 1-2 A Allison jr 36, 1-3 M Nobell 38, 2-3 Y Rafael 43, 3-3 A Allison jr 46
(Toppmatch inför hela 876 betalande och det hela slutade med delad pott efter en helt galen första halvlek. Eller vad sägs om hela sex mål inom loppet av 45 minuter, ja ni hörde rätt. Och som om inte det vore nog så lyckades Enskedes Marcus Nobell sätta dit ett hat-trick, ett äkta hat-trick. Faktum är att det är den elfte spelaren i år som mäktar med tre mål i en och samma match, grattis mannen. )
Odds: 3,85
Nästa match för Sandviken: Norrtälje borta
Nästa match för Enskede: Arameiska hemma


Skiljebo SK - Avesta AIK  3-0
1-0 K Safari 42, 2-0 H Safari 70, 3-0 H Safari 82
(Skiljebo gjorde det man skulle och spelade hem tre trygga poäng mot bottenlaget Avesta, som dock stod upp ganska bra långt in i matchen. Men i slutet av första halvlek så hittar Karwan Safari nätet, för övrigt killens sista match för Skiljebo. I slutet av matchen så presenterade sig kusinen Hiwa Safari med två mål inom loppet av tolv minuter och segern var ett faktum. Avesta kvar under nedflyttningsstrecket och Skiljebo upp i temporär serieledning. Noterbart att Avesta hade hela sju man på bänken men bara gjorde ett enda byte?)
Odds: 1,30
Nästa match för Skiljebo: Gusk borta
Nästa match för Avesta: Syrianska hemma


Sollentuna FF - Nacka FF  0-0
0-0
(Vet inte mer än att det hela var jämnt och att matchresultatet rättvist slutade mållöst och att hemmalagets Max Forsberg utvisades på övertid.)
Odds: 3,95
Nästa match för Sollentuna: Strömsberg borta
Nästa match för Nacka: Kvarnsveden hemmaSyrianska IF - Strömsbergs IF  3-1
0-1 T Lööf 24, 1-1 J Bahar 37. 2-1 K Azizi 41, 3-1 J Bahar 65
(Syrianska vände och vann mot gästande bottenlaget Strömsberg som dock kanske var det bättre laget över hela matchen sett. Jonathan Bahar i som gjorde två mål fick dock också ett gult kort vilket gör att han är avstängd i nästa match, så också Alexander Persson. Såg också att S Barley drog på sig sitt åttonde kort för säsongen vilket gjorde att Syrianska toppar "ful-ligan", fy skäms. R Ali i Strömsberg får också vila i nästa omgång efter sitt tredje gula.)
Odds: 1,45
Nästa match för Syrianska: Avesta borta
Nästa match för Strömsberg: Sollentuna hemma


Västerås IK - BKV Norrtälje  1-1
1-0 A Botvidsson 74, 1-1 A Bellander str 96
(Hård och jämn match som utspelade sig på en ur-usel plan, och där det kom att bli en spännande sista kvart. VIK gör nämligen 1-0 på ett inlägg som Botvidsson nickar i mål och där blev det riktig uppförsbacke för Norrtälje. Och värre blev det när hemmalaget fick en straff i 92:a minuten, men som skyttekungen Durovic bommar. Tre minuter senare kapas en BKV-spelare i straffområdet och Andreas Bellander stegar fram och dunkar in sitt tionde mål för i år och BKV får en mycket rättvis poäng med sig hem. Botvidsson avstängd efter sitt sjätte gula kort, och Tom Stahre för BKV.)
Odds: 3,75
Nästa match för Västerås: Upsala borta
Nästa match för Norrtälje: Sandviken hemma


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar