söndag 2 augusti 2015

OAVGJORT I VÄSTERÅS

TVÅ STRAFFAR PÅ ÖVERTID - RÄTTVISAN VANN

Dagens seriematch borta mot Västerås IK spelades av på en usel plan, rena korpen på den. Matchen i sig innehåller mest en massa ställningstagande och en hel del krigande, det som kom att hända hände i sista kvarten. För i 74:e minuten knoppar hemmalagets Adam Botvidsson in 1-0 på ett fin inlägg och det var så klart tungt tungt för BKV att åka på. Och värre blev det, för VIK fick en straff i 92:a minuten, en straff som skyttekungen Durovic bränner. Västerås klagar på att det inte blev utvisning av Anton på den sekvensen men får istället smaka på ordet "karma", för i sista minuten (96:e) så kapar dom ner en BKV:are i straffområdet och Andreas Bellander stegar fram och klipper in sitt tionde mål för säsongen (nu tvåa i skytteligan), och matchen slutar helt rättvist 1-1.