söndag 9 augusti 2015

OMGÅNG 17 SUMMERINGSNABBGENOMGÅNG - RUNDA 17, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat.


Avesta AIK - Syrianska IF  0-0
0-0
(Kaos! Avesta noll mål och Syrianska likaså, i en ganska händelsefattig match där Avesta var det något bättre laget. Men det absolut hetaste mål-tillfället kom till i matchens absolut sista minut. Syrianska får en straff efter hands och rött kort i straffområdet, men den räddat hemmalagets Kalle Jansson och blir något av en match/poängräddare. Fast Avesta var nog ändå lite besvikna då man hade en hel del chanser på ett för dagen ganska tamt Syrianska, och att man nu hamnade sist i tabellen eftersom Kvarnsveden vann. Nämnas bör också att AAIK fick en man till utvisad på övertid, Sahindal i 92:a och Abed 94:e, det är lite märkligt att ett lag kan dra på sig fem (!) utvisningar på sjutton matcher i division två. Ok "ett lag" var väl att ta i, för det är nämligen så att Sahindal har dragit på sig två röda och Aram Abed tre.... hur är det möjligt??)
Odds: 3,90
Nästa match för Avesta: Sollentuna borta
Nästa match för Syrianska: Gusk hemma


BKV Norrtälje - Sandvikens IF  0-0
0-0
(Topptippade Sandviken åkte ner till Norrtälje för att hämta hem tre poäng, men kunde inte slå hål på BKV:s försvar och målvakt som spelade heroiskt kämpande. SIF hade ett stort bollinnehav och många fina målchanser men hemmalaget var inte alls ofarliga med sina uppspel och kontringar, man var mycket nära att sätta dit bollen ett par tre gånger. En mycket bra 0-0 match om man ska sammanfatta det hela, och jag säker på att den 336 personer stora publiken kan hålla med om detta. Fem gula kort varav fyra till bortalaget, en för filmning i straffområdet i sista minuten, bra jobbat domaren.)
Odds: 3,95
Nästa match för Norrtälje: Arameiska borta
Nästa match för Sandviken: Västerås borta


Enskede IK - Arameiska  1-0
1-0 R Sobrinho 25
(Efter sju förlustfria omgångar så föll Arameiska blytungt i toppmötet med Enskede på bortaplan, som man för övrigt inte har gjort ett enda mål på i år. Arameiska som värvat hårt nu när man har topp-känning och körde med hela fyra nya spelare, köpta bland annat från Sollentuna. Enskede däremot behåller serieledningen och eftersom lagen där under spelade med resultat som gynnade EIK så får nu en tre-poängslucka ner till tvåan Sandviken. Matchens enda mål gjorde av Sobrinho efter tjugofem minuter som endast spelat fem minuter i år men fick chansen från start idag, och efter 61 minuter klev han av för att lämna plats åt vargen Kim Askebris. D Yarar i Arameiska avstängd mot Norrtälje)
Odds: 2,05
Nästa match för Enskede: Skiljebo borta
Nästa match för Arameiska: Norrtälje hemma


Gusk - Skiljebo SK  3-2
0-1 R Wahlström 11, 0-2 J Böckert 20, 1-2 E Lundberg 26, 2-2  M Mellberg 34, 3-2 M Winberg 70
(Skiljebo kör över Gusk inom loppet av tjugo minuter men verkade sen tro att jobbet var över, och då passar hemmalaget på att vända på steken och vinner åter igen en viktig match. Svagt av Skiljebo att också att återigen dra på sig en utvisning strax innan pausvilan, för den blev förödande. Nu fick man sitt femte röda kort och Jonathan Partin är alltså avstängd liksom Oliwer Malmkvist som drog på sig sitt tredje gula för i år. Tufft med tanke på nästa helgs match mot Enskede.)
Odds: 3,50
Nästa match för Gusk: Syrianska borta
Nästa match för Skiljebo: Enskede hemma


Nacka FF - Kvarnsvedens IK  1-2
1-0 J Granström 5, 1-1 I Abika 23, 1-2 A Johansson 81
(Omgångens bomnedslag, när jumbon Kvarnsveden med bara tre man på bänken bortabesegrade topplaget Nacka till över  sju gånger pengarna. Och ska man veta att NFF tog ledningen redan efter fem minuter och många på läktaren väntade sig nog en målkavalkad, men efter en kvart kvitterar sedan KIK och strider sedan på ända fram till dryga tio kvar då skyttekungen Anders Johansson smäller in segermålet, hans nioende i år av Avestas 22, imponerande. Nu har man häng på streckstriden igen och nästa helgs möte mot Strömsberg blir spännande, Nacka däremot tappar värdefulla poäng och ligger nu sexa med fem poäng upp till ledande Enskede.)
Odds: 7,40
Nästa match för Nacka: Upsala borta
Nästa match för Kvarnsveden: Strömsberg hemmaStrömsbergs IF - Sollentuna FF  1-3
0-1 A Johansson 5, 0-2 V Eriksson 39, 0-3 M Thorstensson 57, 1-3 P Parling 93
(Ett inte helt oväntat matchresultat där Sollentuna var det bättre laget och tog ledningen redan efter fem minuter. 0-2 i halvtid och ett snabbt mål i andra halvlek och det hela var över. Effektivt och övertygande av SFF även om Strömsberg fick tröst-måla på övertid. Sollentuna upp på andra plats två poäng upp till serieledningen, och nästa helg har man Avesta hemma, det ser bra ut. Strömsberg å andra sidan lär ju redan vara topp-fokuserade på nästa match mot Kvarnsveden, en riktigt riktigt viktig match i nedflyttnings-striden.)
Odds: 1,50
Nästa match för Strömsberg: Kvarnsveden borta
Nästa match för Sollentuna: Avesta hemma


Upsala IF - Västerås IK  1-0
1-0 Y Jeboah 88
(Sent mål sänkte bortalaget Västerås och UIF tar grymt viktiga poäng. T Uller avstängd efter sex gukla nu.)
Odds: 2,70
Nästa match för Upsala: Nacka hemma
Nästa match för Västerås: Sandviken hemma


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar