onsdag 22 juni 2011

SILLY SEASON I BKV


ANDREAS BELLANDER TILL BAJEN?

Läste Norrtälje Tidning idag om ryktena att Andreas Bellander hade ögonen på sig från olika håll, men att kalla BP och Väsby för "Storklubbar" hmm. Typiskt journalister liksom. Av dom klubbar som nämndes så håller jag tummarna för Kalmar FF för hans egen del, en skitbra förening med bra folk och inte minst en bra stad att bo i. Tror också att utveckligen där ligger lite "i tiden" just nu, samt att han ju får chansen att umgår med Mr Rydström hehe. Välj INTE Hammarby bara Bella, snälla!!

Kul för honom i alla fall, och för BKV. Att steget upp till högre serier är ju självklart stort, men tro mig, kvaliteten, tekniken och snabbheten kommer du inte har några bekymmer med alls. Den biten är överskattad i svensk fotboll, det kan man lätt konstatera efter att ha sett åtskilliga allsvenska matcher i år. Långsamt, hundra felpassningar och urusla avslut... med vissa undantag förstås.

Lycka till hur det än går, och må fotbolls-vargen vaka över dig!

ps. Jag kan satsa pengar på att vi har ytterligare 3-4 killar som kommer att knacka på högre seriers dörrar inom några år. Tro mig!'
"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar