måndag 27 juni 2011

TACK FÖR IKVÄLL


JUNIORERNA BESEGRADE SIRIUS/DOMARNA

Kom precis hem med ett stort leende på läpparna efter det att BKV-JA vunnit hemmamatchen mot konkurenterna Sirius med 1-0. Men det var riktigt nervöst sista kvarten, puh. Ett helt rättvist resultat och allra minst efter det att domarna rånade BKV på ett mål i första halvlek. Oförklarligt! Det var många konstiga beslut från den trion idag, med en huvuddomare från Uppsala till råga på allt?? Nä man slutar aldrig att förvånas liksom. Men matchen var jämn och visst var Sirius bra, men det ska dom ju vara med sina enorma resurser och fotbollsförbund osv. Extra skoj då när vi bönder ställer till det ibland, eller hur?

Nu hoppas jag att hela laget njuter av den här vinsten och tar en skön sommarledighet, och blir det en regning skitdag och ni bara sitter inne och deppar, tänk då... BKV - Sirius (i kyckling-gult) 1-0 ;)
Stort tack för underhållningen idag killar, ni kämpade verkligen så där härligt som jag personligen vill se er göra, på alla positioner. Och jag skänker ju givetvis Ludde en extra "varg" idag efter målet, tack mannen ;)

Lite övriga bilder...."Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

4 kommentarer:

 1. Var supertalangen bra? Alan Aljaderi?

  SvaraRadera
 2. Han var helt ok, bra fötter på honom, men njaaa. Nyholm/Björk var två andra bra spelare tycker jag, och planenes grinigaste var #16, mkt snack på den ;)

  SvaraRadera
 3. Många frågar varför inte mina två pojkar spelar i BKV men det här är anledningen. Hur kan föreningen och lagkamrater tycka det är OK att kalla en tidigare BKV spelare "Judas" och sätta in bilder när han skadar sig.
  Typisk BKV stil!

  SvaraRadera
 4. Har du någonsin hört talas om IRONI? "Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"

  SvaraRadera