lördag 15 oktober 2011

GRATTIS BKV JUNIORER

5-1 VINST ÖVER SIGTUNA IF

BKV:s juniorer avslutade höstkvalet med en övertygande 5-1 seger borta mot Sigtuna. Fast det var en darrig öppning och massor av slarv i första halvlek, och som också kryddades av ett offside-mål i baken. Men i dom två sista minutrarna av första halvlek hänger Niklas dit två snabba och BKV kliver av till vilan med en enmåls-ledning. Andra halvlek blev något bättre och farten ökar samtidigt som passningarna började sitta där dom skulle, vissa bättre individuellt än andra, men jag nämner inga namn för jag är lite old school och föredrar alltid lagmaskinen före spelarna.

Men jag gör ett undantag idag, mål-stims-snubben Niklas öser på med tre baljor till. Ett sjukt flyt på honom just nu, nio mål på två matcher hehe. Det roliga var att i bilen på vägen hem så sa vi att vi skulle ljuga om att han inte gjorde fem idag, och kolla vad som stod på förbundets hemsida nyss... Grattis Axel ;)