lördag 27 oktober 2012

BKV U19 VANNMÅLRIKT VÄRRE - NÄR IFK UPPSALA BESEGRADES

BKV U19 gör sin bästa "kvart" på hela året och fullkomligt kör över gästande IFK Uppsala, 4-0 efter bara femton minuter säger väl allt. Men i andra halvlek börjar matchen allt mer likna Tyskland - Sverige och efter en hel del slarv av mittfältet så börjar målen trilla in bakåt. Jag kände dock aldrig någon större oro men det är ju inte så kul att se motståndarna få blodad tand och börja "tok-köra". Vid 5-4 och deras vansinnes-attacker så blev det lite nervöst men ibland räcker inte ens det, man måste ju ha lite fokus kvar också. Och det hade inte gästande IFK Uppsala... ett för övrigt bra spelande lag.

Matchen slutar 6-4 till BKV Norrtälje efter mål av Ludde 2, Sirre 2, William och Markus (tror jag), och det är bara att lyfta på hatten för killarna. Tyvärr så blev det lite tjafs idag efter matchen tack vare några dåliga förlorare och vissa hos oss som så vanligt inte kan hålla huvudet kallt. Trist att se. Men det var ett mycket bra genomfört kval, och BKV slutar på andraplatsen efter redan "givna" Enköping som ju får all hjälp dom behöver på vägen ;) Dom vann för övrigt idag över Gusk med 4-1.

Nu återstår att se vad det här kvalet leder till, och var vi får spela säsongen 2013. Men visst ser det bra ut för vår Vargar. Tack för i år grabbar, jag gillar verkligen att se er spela... allra helst som i dagens första kvart. Wow!!

HÄR har ni slut-tabellen: Trevligt gjort där "femman""Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar