fredag 5 oktober 2012

LYCKA TILL IMORGON


SISTA SERIEMATCHEN IMORGON - MÄRSTA IK GÄSTAR NORRTÄLJE

Här har ni morgondagens BKV-trupp som är uttagna till spel mot Märsta IK kl 14.30. Några förändringar är det och tränar-trion har åter igen valt att matcha gammalt istället för nytt. Men det gick ju bra senast så varför inte igen, rutin är viktigt ibland. Ni andra får kämpa vidare ;)

- BKV:s bästa anfallare Lindström/Bellander har tillsammans gjort 21 mål, Märstas Munter/Lindberg 22. Se till att vinn den "matchen i matchen" imorgon gubbar (om det nu är ni 2 som spelar på topp dvs).

- Varnings-stats, Märstas Munter har 7 varningar, Yaghleij 9 st... BKV-bröderna Sebastian och Daniel har 6 vardera. Märsta är näst fulast i serien med sina 45 gula och 8 röda, så akta benen lite.


BKV-Blogg önskar samtliga spelare lycka till imorgon, och visst ser det jäkligt bra ut. Det ska ju egentligen till ett smärre under om något "läskigt" ska hända. Nu tar vi hem minst en pinne så är det ju klart sen... längtar till spännande kval-spel nu! Ni har varit grymt bra i år!"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar