söndag 14 oktober 2012

FANNA-KROSS

BKV:S JUNIORER GRYMMA IDAG - FANNA HADE INTE EN CHANS

Dagens kvalmatch till Juniorallsvenskan mellan BKV och Fanna slutade med hela 6-1 till BKV. Och man kan väl enkelt sammanfatta det hela med att det räckte med en halvlek och 4-0 innan matchen var avgjord. BKV spelade jättebra fotboll första 45 minutrarna med undantag för en fem-minuters period, men tyvärr så blev fokusen i andra blev lite sämre. Förstår dock killarna då det blev sämre väder, matchen är så gott som klar då 5-0 målet kommit och ja, det blir lite slarvigare då helt enkelt.

Men jag är imponerad av Johanssons grabbar som verkligen visar upp vad dom kan, speed, krossbollar, passningar och teknik. Backlinjen kändes super-säker och mittfältet slet och sprang, så man kan väl kalla det hela för en riktig lag-seger idag. Lite osäker på målskyttarna men jag tror det var sex stycken, Philip, Ludde (mittback idag), William, Viktor, Oleg och Kevin. Bara det liksom ;) Två matcher klara nu och sex sköna poäng redan, det kunde ju inte starta bättre. Se till att spela lika bra borta på onsdag mot Enköping, för det kan nog bli lite tuffare. Tack för idag BKV, det gjorde ni skitbra!!

PS... när detta publiceras så ligger BKV under i cupmatchen mot Brottby med 2-7 (?), och det med bara dryga tio kvar... och samma kille på samtliga sju, WTF!! Vi kan ju inte missa både kval och cup på två dagar, snälla... och 14 insläppta på tre matcher??