tisdag 20 september 2016

OMGÅNG 22, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 22 DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.


BKV Norrtälje - Värmdö IF   1-2
1-0 E Skogh 9, 1-1 J Fahmy 38, 1-2 W Palmén 77
BKV fortsätter varva vinster med förluster efter sin strålande vårsäsong, fyra förluster nu på de senaste åtta matcherna. Och det mot ett Värmdö som krigar för att undvika nedflyttning och som välförtjänt vinner denna oerhört viktiga match för dom, genom att vända ett underläge. För BKV väntar nu tre bortamatcher och en hemma och det ser mycket tungt ut för ett skadedrabbat vargarna. Skoghs toppform verkar dock bestå eftersom han åter igen gjorde mål och drygade ut skytteligaledningen till sex mål ner till tvåan Dahlström från Visby. Tråkigt nog för Värmdö så drog Lamin Allen på sig två gula i minut 88 och 90 (!) och är på det avstängd, samt att målskytten Fahmy fick sitt tredje gula, grattis Gusk som möter dom nästa gång.
Odds: 5,00
Publik: 207


Boo FK - Syrianska IF   4-1
1-0 M Forsberg 8, 2-0 F Sanneh 43, 3-0 J Granström 51, 4-1 O Widén 67
Boo städade snyggt av gästande Syrianska med klara 4-1, och då hade man faktiskt två bortdömda mål på det. Syrianska sjunker som en gråsten och formen är ur-usel, femte raka förlusten nu och ingen blir väl förvånad om det blir en sjätte nästa helg med tanka på att Sollentuna står som motståndare. Nej den här höstsäsongen vill man nog ska ta slut redan imorgon med tanke på resultaten. Boo däremot ser nog fram emot Sumpan och vid en vinst där så klättrar man förbi just Syrianska, för som sagt inte ska väl dom besegra Sollantuna, eller?
Odds: 1,90
Publik: 50


Gusk - Skiljebo SK   0-2
0-1 D Karlberg 27, 0-2 P Damm 90
Skiljebo missar en straff men besegrar ändå ett Gusk i kris,
P St:Cyr i Gusk avstängd.
Odds: 2,00
Publik: 50


IK Franke - Håbo FF   2-2
1-0 A Appelfeldt 6, 2-0 A Zeqiri 39, 2-1 J Hägg 56, 2-2 C Söderberg 87
Duktige Anton Engström Appelfeldt börjar det hela med att göra 1-0 för Franke efter redan sex minuter, hans elfte för i år, och sen trycker Zeqiri in tvåan innan halvtidsvilan. Men i andra så kommer Håbo ut och krigar sig till en livsviktig i bottenstriden, det måste ha varit super-tungt för Franke att tappa detta överläge.
Odds: 3,90
Publik: 68


Karlbergs BK - Kvarnsvedens IK   6-0
1-0 M Gassama 1, 2-0 W Sheriff 5, 3-0 M Gassama 18, 4-0 K Keshavarz 32 5-0 J Tibbling Ugwo 48, 6-0 J Tibbling Ugwo 52
Tabelltvåan fullkomligen krossar ett mycket formsvagt Kvarnsveden som redan efter fem minuter låg under med 0-2 och när man kliver av första halvlek så var det dubbelt så mycket 0-4. Det kan inte ha varit några muntra miner i deras omklädningsrum under den vilan och vad man än sa så hjälpte det inte. Karlberg kör bara vidare och det sjuttonåriga lånet från Assyriska Jerome Tibbling Ugwo avslutar det hela med att göra två mål och man har fortfarande fint häng på Sollentuna, Men redan nästa helg väntar betydligt svårare motstånd i FC Gute borta och där kommer mycket att avgöras, spännande. Kvarnsveden däremot får däremot rikta in sig på att undvika "trean" då Franke lyckades bärga en pinne idag.
Odds: 1,30
Publik: 75


Sollentuna FK - FC Gute   4-1
0-1 M Silva 34, 1-1 Självmål 35, 2-1 D Gustafsson 64, 3-1 M Thorstensson 67, 4-1 S Berg 83
Topp-match med ettan mot trean slutade i katastrof för FC Gute trots att man faktisk leder det hela efter ett mål i 34: minuten. Men bara en minut senare lyckas man mot alla odds göra ett självmål och i andra halvlek så rasar gotlänningar ihop fullständigt på bara ett par minuter när skyttekungarna Thorstensson och Gustafsson gör varsitt mål, i slutet så punkterar inhoppande Simon Berg matchen med sitt 4-1 mål. En gring Jonas Sandhagen i Gute drar på sig sitt andra gula och blir utvisad på övertid och missar nu nästa helgs match mot serietvåan Karlberg, och det gör även  A Avric som blev avstängd efter sitt tredje gula kort.
Odds: 2,00
Publik: 90


Västerås IK - Sundbybergs IK   3-4
1-0 N Durovic 16, 1-1 A Agrest 53, 2-1 K Bytyqi 61, 2-2 R Asfaha 67, 2-3 L Amen 77, 2-4 A Iranpak 83, 3-4 D Johansson 85
Nästan grymt att göra tre mål hemma och ändå förlora, men är man Västerås IK så är man. Och till råga på allt så leder man matchen två gånger och får en straff emot sig med bara tjugo minuter kvar att spela. Och i och med den här förlusten så kan vi nog också konstatera att VIK åker ur "tvåan". Sundbyberg hade flytet med sig och åker hem med alla poängen, inte helt otippat men kanske lite snopet för Västeråsarna. VIK får nu rikta in sig på att ta revansch på svåra Skiljebo i ett derby och Sumpan tar sig an Boo i en mitten-match. Noterbart att publiksiffran var den bästa i denna omgång, men visst är det ett uselt betyg till samtliga andra klubbar, var är åskådarna? (207 i Norrtälje på måndagen)
Odds: 1,90
Publik: 144


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar