fredag 4 augusti 2017

OMGÅNG 16, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 16 I DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar utan där får ni helt enkelt leta er fram på deras sida. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.

Uppdateras efter färdigspelad omgång
- 5 spelare avstängda i nästa omgång.
- 16 gula kort och 0 rött utdelades.
- 30 gjorda mål totalt.
- 10 kr insats betalade 1490 kr.
- 973 personer såg matcherna.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Karlslunds IF - Eskilstuna City   3-1
Mål: 1-0 S Bichler Bergenhem 57, 2-0 A Molin 73, 3-0 A Molin 83, 3-1 A Bazoukou
Kort: KIF: S Loyola Nydén (avstängd) -- EC: J Salmon
Odds: 1,45
Publik: 201
Adam Molin, så lyder rubrikerna i Örebro efter tre säkra poäng mot Eskilstuna City. KIF ångar på i toppen efter fina 3-1 mot Eskilstuna och släpande serie-tvåan Forward har nu pressen på sig att haka på. Man har ett drömläge just nu och är fortfarande obesegrade på hemmaplan efter nio matcher med totalt 25-3 i målskillnad, grymt! Adam Molin hänger dit två baljor och lägger sig nu på andra plats i skytteligan med sina tolv mål, killen är glödhet. 1-0 gjordes av Karlbergs "gamla" Bichler-Bergenhem efter 57 minuter och sen kliver alltså Molin in och dunkar in två mål på tolv minuter.


Mål: 1-0 A Naib 13, 2-0 A Naib 21, 3-0 A Naib 21,4-0 A Flyckt 33, 5-0 A Nader str 60, 6-0 A Naib 76, 6-1 B Fadika 85, 7-1 A Flyckt 86 
Kort: SIF: L Özgun, M Kamau, B Fadika 
Odds: 1,50
Publik: ?
AIK-lånet Alan Naib spelade skjortan av Syrianska med sina fyra (!) mål varav de tre första redan i matchens första 24 minuter, alltså ett äkta hat-trick. Karlberg befäster sin femteplats medans Syrianska fortsätter att kravla i botten, det enda SIF vann idag var 0-3 i varningar och man rycker i "ful-ligan", om det nu är något att skryta med. Noterbart att Syrianska hade fyra nya spelare som gjorde nittio minuter och laget har nu använt sig av hela trettiotvå spelare totalt! Förresten tränaren måste ha varit hel-tokig i omklädningsrummet och bytte också ut två spelare direkt efter avspark i andra halvlek men vad hjälpte det liksom.


Gusk - Håbo FF   0-0
Mål: 0-0
Kort: G: P St.Cyr, A Kanjou, A Karim (avstängd) -- HFF: A Elhar
Odds: 4,30
Publik: 97
Håbo krigar sig till en viktig poäng i bottenstriden och har nu bara två kvar upp över strecket, Gusk behöver nog inte tänka på någon nerflyttning men man imponerar inte på hemmaplan. På de senaste sex hemmamatcherna så har man fyra förluster och bara en vinst och nu alltså en oavgjord mot näst-jumbon, det känns iskallt. Ok Håbo känns väl kanske inte heller glödheta med sitt borta-spel, nionde försöket nu men fortfarande inte en enda vinst. Faktum är att det här var första poängen på bortaplan så vi får väl gratulera till det, ett litet litet steg framåt?


FC Gute - Strömsbergs IF   6-0
Mål: 1-0 M Nobell 14, 2-0 M P Kettler 26, 3-0 M Burman 38, 4-0 V Dahlström 54, 5-0 V Dahlström 77, 6-0 J Westergren 90
Kort: ---
Odds: 1,50
Publik: 417
Lång resa hem till Tierp för Strömsbergarna efter ha blivit helt utklassning på Gotland, sex insläppta och kvalplats-nojjan kvarstår. Målen rullade som på ett pärlband med cirka kvarten mellan varje och målskyttet spreds på fem spelare, stabilt. Gute hakar på i toppen och har nu bara fyra poäng upp till serieledarna Karlslund, det ser bra ut, väldigt bra. Kanske värre då för Strömsberg som kom till match efter 33 mil (enkel resa) med bara två reserver, hur är det möjligt, och lägg därtill att den ena av dom är född -03?

IFK Lidingö - BK Forward   2-3
Mål: 0-1 E Björndahl 3, 1-1 M Momin 10, 1-2 E Björndahl 45, 2-2 P Göransson str 70, 2-3 D Björkman 90
Kort: IFK_ I Gustafsson (avstängd) -- BK: C Alp
Odds: 1,90
Publik: 105
Måste-match för Forward och man fixar det med ett udda-mål i matchens sista minut, en förlust här hade kanske varit ödesdiger med tanke på att det då hade varit fem pinnar upp. Men nu har man bara två upp till lokalkonkurrenten som leder serien, spännande värre, och här visade man verkligen vilken lagmoral man besitter. Allra helst nr domaren har dömt bort ett mål för dom och att 2-2 målet var en diskutabel straff. Starkt.


Skiljebo SK - IFK Aspudden   2-2
Mål: 1-0 D Karlberg 5, 2-0 D Karlberg 51, 2-1 C Kisch Brunzell 85, 2-2 S Ögren Hjerpebo
Kort: SSK: H Safari, S Avdic, M Nordin, D Karlberg (avstängd)
Odds: 3,20
Publik: 153
Jubel i Örebro när kaoset slog till i Västerås, här leder serietrean med stabila 2-0 med bara fem minuter kvar att spela, och det efter två mål av duktige Douglas Karlberg och så smäller det till ordentligt när Aspudden forcerar in både reducering och en kvittering på övertid. Vilket monsterbyte coachen gör, två inhoppare räddar en poäng. Men vad i hela friden hände egentligen? Såg själv Aspudden för bara några dagar sedan när dom fick stryk av Norrtälje, helt chanslösa faktiskt. Så det här var ju oerhört imponerande att man skulle kunna bita ihop så efter den utskåpningen och ett tvåmåls-underläge i den här matchen. Men Skiljebo, tappade ni seriesegern nu? Jag är rädd för det. Och till råga på allt så blev dagens bästa spelare avstängd till nästa runda efter sitt tredje gula kort i år.BKV Norrtälje - Sundbybergs IK   3-0
Mål: 1-0 A Bagger 20, 2-0 S Kayembe 32, 3-0 D Seger 44
Kort: SIK: T Skenderovic (avstängd)
Odds: 1,75
Publik: ?
BKV Norrtälje tar andra raka tre-poängaren sedan höst-starten och håller nollan intakt, det imponerar och laget har spridit ut målskyttet på inte mindre än sju spelare, är lagmaskinen BKV tillbaka? Ja det kan nog Eskilstuna börja fundera på som står som kommande motståndare. Ok det har varit två hemmamatcher så här långt så det blir definitivt tuffare nästa måndag, men sätt två man på Fritzell så kan vi kanske behålla nollan bakåt, spännande. I tabellen passerar BKV Strömsberg och har nu fina sex poäng ner till nedflyttnings-strecket.

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar