söndag 20 augusti 2017

OMGÅNG 18, SUMMERING


SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 18 I DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar utan där får ni helt enkelt leta er fram på deras sida. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.

Uppdateras efter färdigspelad omgång
-  6 spelare avstängda i nästa omgång.
-  26 gula kort och 0 rött utdelades.
-  21 gjorda mål totalt.
-  100 kr insats på alla 7 matcherna betalade 147.349 kr.
-  1626 personer såg matcherna.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Karlbergs BK - BK Forward   1-2
Mål: 0-1 E Björndahl 72, 0-2 A Filho 82, 1-2 A Masimango 84
Kort: KBK: G Beckman, V Segerström, M Gassama -- BK: A Wettéus, J Ibrahim
Odds: 1,75
Publik: 88
BK Forward fortsätter trycka på och seglar temporärt upp i serieledning. Laget spelar under stor press just nu och imponerar, det här kommer favoriterna att fixa. Två raka bortamatcherna nu där man vinner med uddamålet det visar på grym moral i laget. Karlberg å andra sidan gör sin andra 1-2 match i rad men faller med flaggan i topp, det imponerar också. Men som sagt, Forward är tunga med dom båda skyttekungarna kapten Björndahl (14 st) och Filho (13 st) som båda sätter sina chanser idag.


Skiljebo SK - Sundbybergs IK   0-0
Mål: 
Kort: SSK: P Collander, O Malmkvist -- SIK: S Ekros, J Owusu
Odds: 6,00
Publik: 132
Omgångens smällkaramell,  när Skiljebo spelade bort division ett spel, för visst blir åtta pinnar upp för mycket på åtta omgångar kvar, eller. Sundbyberg har släppt in näst mest mål av alla i serien, 41 stycken men SSK kunde inte få in en enda boll på hemmaplan trots det. Bra jobbat av sumpan som nu bara har förlorat en av de tre senaste matcherna, men det klart med tanke på att det bara är en pinne ner till strecket så jobbar man gånger två. Sa innan säsongen att Skiljebo inte kommer att vinna och trots att man övertygade stort efter tio omgångar så darrade jag aldrig. Dom har inte guld-laget.


BKV Norrtälje - Strömsbergs IF   2-3
Mål: 1-0 S Shirko 15, 1-1 S Abdi 31, 2-1 S Shirko 58, 2-2 E Lindgren 75, 2-3 E Lindgren 88
Kort: -
Odds: 3,75
Publik: 147
Strömsberg tog ett rejält tag om ett nytt division två kontrakt, när man krigade ner BKV Norrtälje på bortaplan. Men det satt hårt åt efter det att man legat under med både 0-1 och 1-2 efter två mål av Shirko i BKV och hemmapubliken vädrade så klart en vinst. Men, det var två stenhårda stolpträffar som avgjorde det hela, bolljäveln ville bara in för BKV. Samt att hemmalaget droppade lite väl mycket bollar på mittfältet vilket bjöd in Strömsberg i matchen gång efter gång, och nog tycker jag att försvaret kunde ha agerat lite tuffare i dessa situationer. Inte ett gult kort på hela matchen och BKV är nu det näst snällaste laget i serien. Tolka det hur ni vill. Strömsbergs Emil Lindgren smäller in sin andra fullträff med bara två minuter kvar att spela, rullgardin ner och grattis SIF.


Gamla Upsala - IFK Aspudden   2-2
Mål: 0-1 C Kisch Brunzell 15, 1-1 D Yaldir 25, 2-1 D Aramesh 75, 2-2 A Arslan 86
Kort: D Yaldir, A Kanjou (avstängd
Odds: 3,75
Publik: 87
En svårtippad match slutar oftast oavgjort, och ja det hände även idag mellan Gamla Upsala och Aspudden. Hemmalaget spelade under press och Aspudden pressade på för att ta hem en poäng och med bara fyra minuter kvar så kvitterar man och Gusk faller ihop. Mest deppig idag lär ju Gusk:s Daniel Aramesh vara som fick hoppa in med tjugo minuter kvar att spela och som smäller in 2-1 fem minuter senare, grymt byte dock med en kille som gjorde sin första match i Upsala-stället. Men matchhjälten blev alltså bortalagets Alan Arslan som gjorde sitt första mål i år på femton matcher. Noterbart att den notoriske fulspelaren Ahmed Kanjou i Gusk drar på sig sitt sjätte gula och nu blir avstängd för det. Bra jobbat, not!

Håbo FF - Syrianska IF   4-0
Mål: 1-0 E Jansson 47, 2-0 C Simba 55, 3-0 E Jansson 66, 4-0 J Hägg 70
Kort: SIF: S Barley, L Özgun, R Rönnholm (avstängd)
Odds: 1,65
Publik: 113
Håbo gör det dom ska och smiskar upp jumbon Syrianska med solklara 4-0 och bärgar tre livsviktiga poäng.Och inte nog med det, Håbo klättrar förbi Sundbyberg i tabellen och lägger sig strax över nedflyttningsstrecket, nu bara en pinne bakom Norrtälje och tre efter Strömsberg. Syrianska då, vad ska man säga, hjälplöst sist, nästan femtio insläppta mål och sex poäng upp till strecket. Var det här spiken i kistan? Nästa match blir mot ett formtoppat Gute och då utan herr Rönnholm nu ståtar med sex gula och får vila i någon omgång.

FC Gute - Karlslunds IF   1-0
Mål: 1-0 M Peterson Kettler 36
Kort: FC: M Burman, M Kettler, S Zzimula, M Onambélé, J Olofsson (avstängd) -- KIF: N Osman, S Amin (avstängd)
Odds: 2,40
Publik: 573
Värsta sjöslaget i Visby på länge, och jag var inte avundsjuk på stackars Karlslund som var tvungna att korsa havet i dagens blåsväder. Hur som haver så inkasserar fd serieledarna säsongens andra förlust och Gute har nu bara sju pinnar upp till toppen, så än är det inte kört. Att det var tätt och jämnt på planen behöver väl knappast tilläggas, det måste vara första gången någonsin som domaren delar ut fem gula kort till Gute på hemmaplan. Avdelning onödigt vetande kan också rapportera att Gutes Jake Larsson nu har avverkat 666 minuter på gräset, lite läskigt va.

IFK Lidingö - Eskilstuna City   3-1
Mål: 10 M Momin 47, 1-1 A Bazoukou 70, 2-1 A Wiking 77, 3-1 N Granberg 82
Kort: IFK: N Granberg, V Johansson (avstängd) -- EC: I Koroma, M Wahlström (avstängd), A Chaouche (avstängd)
Odds: 2,10
Publik: 486
Grym publiksiffra när Lidingö besegrade lätt formlösa Eskilstuna, och passerade just Eskilstuna i tabellen. Momin fortsätter producera och satte nu dit årets tolfte balja och gick därmed upp på delad fjärdeplats i skytteligan. Två sena mål för hemmalaget avgör det hela och det inom loppet av fem minuter, surt för Eskilstuna men absolut inte orättvist.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar