lördag 16 september 2017

EN PINNE MOT KARLBERG

OAVGJORT MOT KARLBERG - MEN VINSTEN VAR NÄRA

Det slutade 1-1 mellan BKV Norrtälje och Karlbergs BK (precis som 2016) vilket ändå är bra med tanke på att varje poäng är super-viktiga just nu och KBK ligger ju ändå femma i tabellen, målet inskarvat av nyförvärvet Franco Karroum, kul. Ok, nu fick motståndarna en man utvisad redan i första halvlek och vi hade kunnat utnyttjat det bättre men det ville sig inte riktigt trots ett flertal bra chanser. Istället får Karlberg en straff i andra som AIK-lånet Alan Naib enkelt sätter i nät. BKV kom aldrig upp rätt tempo i andra halvlek och gör en klart bättre första halva där man stundtals spelade riktigt bra. Jim grymt tongivande tillsammans med Filip.

Det känns lite surt att det inte blev en trepoängare idag men som sagt, varje liten poäng är guld värt nu och BKV klättrade faktiskt förbi Gusk i tabellen som rasar som en gråsten och Håbo förlorade vilket betyder att vi i alla fall har ett bättre läge än motståndarna vid kvalstrecket. Det blir sjukt spännande fyra omgångar som kvarstår och BKV är långt ifrån körda, Skiljebo, Syrianska, Håbo och Gamla Upsala... X11X ;)