måndag 25 september 2017

SUMMERING, OMGÅNG 23


SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 23 I DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar utan där får ni helt enkelt leta er fram på deras sida. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.

Uppdateras efter färdigspelad omgång
-  7 spelare avstängda i nästa omgång.
-  28 gula kort och 1 rött utdelades.
-  27 gjorda mål totalt.
-  20 kr insats på rätt "sjuling" hade gett dig 1.992 kr.
-  1.100 personer såg matcherna.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IFK Aspudden - BK Forward   0-3
Mål: 0-1 A Filho 3, 10-2 J Ibrahim 82, 0-3 J Olsson 88
Kort: A Arslan (avstängd), I Birgersson (avstängd), T Hermansson (avstängd) W Tallén rött (avstängd) --- A Wettéus, A Renmark, E Björndahl (avstängd), M Nasir (avstängd)
Odds: 1,35
Publik: ?
Grinigt värre. Allvarligt Aspudden, sex gula och ett rött, ta mig fan hela laget var inblandade i fulspel och nu får ni hela fyra man avstängda inför nästa omgång, hu känns det? Och nu gick ni upp i topp på ful-ligan när det gäller varningar, 52 st(!) Matchen då, ja Forward hade inga problem att damma av mittenlaget Aspudden och Anderson passade på att göra sitt tjugonde mål för i år och toppar nu skytteligan, vilken kille. Forward pumpar på och har fortfarande tre poäng till godo på lokalkonkurrenten Karlslund och betydligt bättre målskillnad. Jag utser redan nu Forward som seriesegrare i och med två hemmamatcher och det mot Sumpan och Strömsberg, det fixar man.


Karlbergs BK - Karlslunds IF   0-1
Mål: 1-0 L Bell 41
Kort: 2-2
Odds: 1,70
Publik: 171
Tungvikts-möte. Där en straff avgjorde, billig eller inte vet jag ej, men enligt det förlorande laget så var handsen i straffområdet ingen hands. Domaren gör ju som bekant alltid som han vill och vill han ha straff så blir det straff. Karlslunds Laurie Bell satte den lätt i nät och strax efter det så flöjtar domaren av för halvtidsvila. KIF spelar sen av matchen i andra och tryggar dom tre poängen. Ingen match som någon kommer att minnas men, jo kanske Karlslunds-keepern Kraus, tysken som nu har hållit nio nollor i år, snyggt jobbat.


Skiljebo SK - BKV Norrtälje   6-2
Mål: 1-0 R Wahlström 17, 2-0 M Nordin 23, 3-0 M Abshir 28, 3-1 A Bagger 31, 4-1 A Appelfeldt 74, 4-2 D Seger 84, 5-2 D Karlberg 85, 6-2 E Nore 87
Kort: SSK:M Nordin --- BKV: J Gillberg, T Skoug
Odds: 1,35
Publik: 101
Sjutton mål. Skiljebo verkar helt skoningslösa just nu och har tre raka vinster där man har vunnit med 5-3, 6-2, 6-2, är det tennis eller fotboll? Norrtälje hade ingenting att hämta i Västerås och fick åka hem med svansen mellan benen, men jag tror att man har dom tre sista matcherna i åtanke, den här matchen var bara ett "avspel". Nu väntar Syrianska, Håbo och Gusk och det kan inte bli bättre än så, jag hoppas verkligen på full fokus nu. Skiljebo kommer att sluta som serie-trea oavsett och det är helt ok med det laget även om jag tror att dom säkert hade velat kommit högre upp med tanke på säsongs-starten.


Gamla Upsala - Strömsbergs IF   1-1
Mål: 1-0 H Lundin 13, 1-1 G Jonsson 24
Kort: GU: A Eriksson, U Aras --- A Abed
Odds: 3,75
Publik: 117
Strömsberg klara? Ja det kan mycket väl vara så att dagens resultat och en poäng kan rädda ett nytt div 2 kontrakt för Strömsberg, för nu har man fem pinnar ner till strecket och fyra lag som krigar kring detsamma. Gusk (med gamle Garcia i buren igen) hade verkligen behövt vinna den här matchen för att undvika just den striden om nedflyttning men mäktade inte med att brotta ner ett mer kyligt Strömsberg. Bloggen anade ett kryss i just den här matchen och jag hade inte fel, båda lagen är nog ändå lite små-nöjda trots allt. Förresten, vem kunde ana att Hampus Lundin skulle ligga bara ett mål efter ettan i den interna skytteligan med bara tre matcher kvar att spela, bra jobbat där Hampus.


Håbo FF - Eskilstuna City   2-1
Mål: 0-1 F Wall 9, 1-1 A Sjögren 25, 2-1 D Al-Saed 57
Kort: HFF: O Jonsson --- A Bazoukou, M Wahlström
Odds: 2,50
Publik: 200
Grym vändning. Ett hårt pressat Håbo får ett baklängesmål emot sig redan efter dryga tio minuters spel men vänder upp det hela och kammar hem årets viktigaste trepoängare. Man blir djupt imponerad av Håbos stridsvilja, att hela tiden spela kring strecket och ändå vinna dom där matcherna som krävs., det tyder på en oerhörd lag-moral. Jag tror banne mig att man grejar det här på något vis. Eskilstuna gör allt dom kan men klarar åter igen inte av att besegra ett bottenlag, utan Fritzell så skrämmer man ingen.

Syrianska IF - Sundbybergs IK   1-6
Mål: 0-1 T Ali 14, 1-1 A Suljcic 25, 1-2 M Anshelm 32, 1-3 A Gronberg 59, 1-4 R Persson Gray 74, 1-5 A Gronborg 88, 1-6 C Nguesseu 90
Kort: D Johansson, A Bajramovic (avstängd)
Odds: 2,45
Publik: 69
Jumbofinal. Och Sundbyberg fullständigt krossar hemmalaget Syrianska. Jag skrev att det skulle bli 0-1 i 88:e men oj så fel jag hade, det blev 1-5 den minuten.... Herre Gud! Sumpan klättrar upp över strecket och passerar hela tre lag i tabellen, dom tre återstående omgångarna kommer att bli rena rysaren. Syrianska då, ja det är tack och adjö för dom redan nu, avståndet upp är för stort och division tre är ett faktum. Coachen måste ha varit skogstokig som redan direkt i första halvlek kastade in tre avbytare vid 1-2 läget, men tyvärr så blev ju inte det något vinnande koncept direkt, men han försökte i alla fall.

FC Gute - IFK Lidingö   3-0
Mål: 1-0 M Peterson Kettler 36, 2-0 S Zzimula 74, 3-0 M Nobell 77
Kort: FC: M Burman, M Onambele --- IFK: N Hillgren, F Johansson, B Karic, W Wiking
Odds: 1,40
Publik: 432
Gutarna fortfarande obesegrade. Som jag redan har tjatat om så är Visby-killarna obevekliga på hemmaplan och det ofta inför storpublik, det här var tionde vinsten på elva matcher, den elfte slutade oavgjort. Inte lätt att plocka på där, eller hur Lidingö, som inte hade ett dugg att säga till om och fick åka hem mål-lösa. Gute krigar på trots att uppflyttning inte längre excisterar, en tredjeplats hägrar men den blir nog svår att ta ifrån Skiljebo.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar