måndag 4 september 2017

SUMMERING, OMGÅNG 20


SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 20 I DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar utan där får ni helt enkelt leta er fram på deras sida. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.

Uppdateras efter färdigspelad omgång
-  8 spelare avstängda i nästa omgång.
-  30 gula kort och 1 rött utdelades.
-  25 gjorda mål totalt.
-  20 kr insats på rätt "sjuling"7 hade gett dig 2.240 kr.
-  708 personer såg matcherna.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Karlbergs BK - Eskilstuna City   2-0
Mål: 1-0 A Naib straff 12, 2-0 D Lividikos 90
Kort: KBK: A Nader (avstängd), R Olivares (avstängd) -- EC: A Chaouche, M Wahlström
Odds: 1,70
Publik: 75
Skärpning krävdes. Karlberg som har haft lite väl tveksam form på sistone tog sig i kragen och slätade av ett ännu formlösare lag. AIK-lånet Alan Naib fortsätter att "måla" och satte sitt andra straffmål för säsongen redan efter dryga tio minuters spel och sen höll Karlberg i taktpinnen halvleken ut. I andra halvlek slängde coach Gallo in David Lividikos i sjuttioåttonde minuten och det tackade han för och gjorde 2-0 i absolut sista minuten. Rättvist och inte helt oväntat plockade alltså KBK en trepoängare och behåller sin femteplats i tabellen. Tyvärr fick man dock två man kortade och bägge dessa inkasserade därmed sina tredje gula för säsongen och få därför stå över borta mot Strömsberg i nästa omgång. Förresten, någon som statusen på Emil Fritzell i Eskilstuna? Utan hans målgörande hade Eskilstuna åkt ur serien, livsviktig kille.


Skiljebo SK - Strömsbergs IF   5-3
Mål: 0-1 R Eriksson 9, 1-1 A Appelfeldt 22, 2-1 A Appelfeldt 33, 2-2 F Norell 56, 3-2 A Appelfeldt 61, 3-3 E Lindgren 77, 4-3 A Appelfeldt 83, 5-3 E Nore 91
Kort: SSK: J Norgren, J Böckert, A Cherif, M Abshir, O Malmkvist (avstängd), S Avdic (avstängd) -- SIF: A Abed, E Andersson (avstängd)
Odds: 100
Publik: 1,25
Anton Engström Appelfeldt. Så stavas namnet på matchhjälten och omgångens lirare, kan man bli något annat efter att ha gjort fyra raka mål i en och samma match. Två spelare till har mäktat med det i år, Karlbergs Alan Naib och Eskilstunas Emil Fritzell. I övrigt så var det en sjukt spännande match där lagen öste på framåt, Strömsberg tog ledningen tidigt men 0-1 blev 1-1 och 2-1 innan halvtidsvilan. I andra halvlek så kvitterar sen SIF till 2-2 och 3-3 innan herr Appelfeldt gör sitt och Strömsbergs fjärde mål, och det hinner även bli 5-3 på tilläggstid efter det att Appelfeldt klivit av i nittionde och inbytte Nore gör mål efter bara en minut, vilken match. All heder till bortalaget som stod upp hur bra som helst mot topplaget Skiljebo men som trots sina tre mål inte får med sig en enda viktig poäng hem. Ps, hade Skiljebo käkat taggtråd eller, sex gula kort?


Gamla Upsala - Sundbybergs IF   1-1
Mål: 0-1 R Gray 18, 1-1 D Aramesh 84
Kort: GU: P St Cyr, A Kanjou -- SIF: S Betancur, J Owusu, A Grönborg rött (avstängd)
Odds: 3,75
Publik: 65
Nästan inställt. Planen i Uppsala var under all kritik men domar-trion godkände det hela och matchen blev av. Inte mycket till match dock för första halvlek blev med ett kladdande på mitten med Sumpan som uppstickare, i andra tog hemmalaget över i jakten på kvitteringen och den kom till slut med bara fem minuter kvar på matchuret. Kryss och slut.


Håbo FF - BK Forward   0-3
Mål: 0-1 A Filho 21, 0-2 E Björndahl 46, 0-3 A Filho 71
Kort: HFF: J Sjögren -- BK: C Alp (avstängd)
Odds: 1,40
Publik: ?
Topp-duon Avgör. Grymma målskyttarna Erik Björkdahl och Anderson Filho fortsätter att leverera på hög nivå och sätter dit alla tre idag igen. Filho därmed upp i delad skytteliga-ledning, 17 stycken, och bakom honom lurar Erik med sina 16 mål. Håbo hade ingenting att komma med här utan serieledarna kom, såg och segrade enkelt med 0-3. Man har serien i ett järngrepp nu och bör kunna ro hem det hela men det återstår att spela om arton poäng till för samtliga lag så än är det långt ifrån klart.

IFK Lidingö - Karlslunds IF   1-3
Mål: 0-1 C Lipovac 9, 1-1 P Göransson 32, 1-2 C Lipovac 39, 1-3 A Molin 63
Kort: IFK: W Wiking -- KIF: Z Epplette, J Larsson, L Bell (avstängd)
Odds: 1,75
Publik: 77
Bara skyttekungar. Eskil Fyra mål totalt i matchen och dessa gjordes av idel skyttekungar, Karlslunds Christer Lipovac satte två och ligger nu på 12 mål, Molin 13 mål och hemmalagets Göransson också på 13. Lidingö kunde inte alls matcha dom betydligt säkrare Örebroarna och om jag inte har helt fel info så ska Lidingö ha haft fyra debutanter på planen idag, lite märkligt kanske. Otur också för hemmalaget som fick göra ett målvaktsbyte redan efter tolv spelade minuter och det betydde att Fabian Schinzel göra sitt första inhopp för klubben, tidigare bara en match på bänken.

Syrianska IF - IFK Aspudden   1-0
Mål: 1-0 K Appiah 8
Kort: SIF: B Fadika, T Watson, R Rönnholm -- IFK: M Paine, P Abdulla
Odds: 5,00
Publik: 104
Livbojen är kastad. Inför årets sämsta publiksiffra på sin hemmaplan så tog Syrianska den absolut sista chansen att rädda ett nytt kontrakt och krigade ner gästande Aspudden. Sex omgångar kvar och sju poäng upp över strecket, det är inte alls omöjligt och faktum är att man besegrade serietrean Skiljebo med 2-1 tidigare i veckan i kvalspelet till Svenska Cupen. Ok personligen tror jag inte att Syrianska kan klara av det men nära kan det bli. Matchen i sig var ingen höjdare och Aspudden agerade blekt samtidigt som hemmalaget blev mer och mer defensiva ju längre matchen gick. Poängen var viktigast, inget annat gällde och för första gången på tre månader så vinner SIF en seriematch, grattis.

FC Gute - BKV Norrtälje   3-2
Mål: 1-0 V Dahlström 5, 2-0 M Onambélé 14, 2-1 J Stahre 35, 2-2 F Kayembe 50, 3-2 S Zzimula 85
Kort: BKV: J Stahre, J Gillberg, T Skoug
Odds: 1,25
Publik: 287
Håbo . Det var mycket nära att Gute åkte på sitt andra poäng-tapp på hemmaplan i år men flyt som man har så vinner man till slut, men vad säger ni om det här. 2-2 och åtta minuter kvar, in med Zzimula, BKV smäller in ett ribbskott någon minut senare, varpå Gute vänder och inhopparen avgör med knappa fem minuter kvar. Så jävla surt... det här kommer Lidingö att få äta upp nästa helg, jag lovar.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar