söndag 17 september 2017

SUMMERING, OMGÅNG 22


SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 22 I DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar utan där får ni helt enkelt leta er fram på deras sida. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.

Uppdateras efter färdigspelad omgång
-  5 spelare avstängda i nästa omgång.
-  20 gula kort och 2 rött utdelades.
-  29 gjorda mål totalt.
-  20 kr insats på rätt "sjuling" hade gett dig 2.540 kr.
-  692 personer såg matcherna.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sundbybergs IK - IFK Aspudden   3-1
Mål: 1-0 R Persson Grey 47 str , 2-0 R Persson Grey 59, 3-0 T Ali 65 str, 3-1 I Birgersson 81
Kort: SIK: T Skenderovic, T Ali, S Betancur, J Owusu (avstängd)-- IFK: M Paine (avstängd), C Alpek rött (avstängd)
Odds: 2,80
Publik: 150
Grinigt. Massor av kort och två straffar tyder på en ganska vild tillställning, men jag kan inte med säkerhet konstatera det då jag inte har fått in någon info från matchen. Men två sker vet jag och det är att Cem Alpek fixar ett rött kort i sin blott andra match för Aspudden och Marcelo Paine jobbade ihop sitt sjätte gula efter sitt senaste röda. Rugby kanske vore något för er? Sundbyberg vinner i alla fall tre mycket viktiga poäng och ligger nu på rätt sida av nedflyttningsstrecket, så det var riktigt bra krigat av hemmalaget.


BK Forward - FC Gute   2-0
0Mål: 1-0 A Filho 69, 2-0 A Renmark 71
Kort: BK: A Renmark -- FC: S Zzimula, J Westergren
Odds: 1,40
Publik: 217
Tungvikts-möte. BK Forward sänker gotländska serie-trean på två minuter och säkrar förstaplatsen en vecka till, och jag tror att det är klart nu. Kan Karlslund stoppa lokalkonkurrenterna, nja, inte enligt mig. Forward agerar fruktansvärt proffsigt och har den absolut bästa truppen av alla, det blir division ett nästa år. Gute har gjort så gott som allting rätt i år förutom att man väger alldeles för lätt mot topplagen och det håller inte, här höll man emot länge länge men pang-boom på ett par minuter och allting bara rasade. Och hemmalagets Anderson fortsätter klättra i skytteligan, nu tvåa efter kompisen Erik Björndahl, imponerande.


Strömsbergs IF - Håbo FF   3-2
Mål: 0-1 J Hägg 23, 0-2 J Hägg 48, 1-2 Självmål 54, 2-2 J Pettersson 65, 3-2 J Pettersson 95
Kort: SIF: F Norell, C Aspgren, Lindgren -- HFF: J Sjögren, D Al-Saed, H Simba, O Jonsson
Odds: 2,00
Publik: 123
Sanslöst. Nedflyttningshotade Håbo bara köttade på och "Häggaren" gör både 0-1 och 0-2 men vad händer sen? Strömsberg vill absolut inte bli inblandade i getingboet där nere utan biter ihop och jobbar sig in i matchen igen. Håbo "råkar" slappna av en stund och vips så slinker ett självmål in, och sen kommer Joel Pettersson att bli stor match-hjälte genom två raka mål varav det sista är en straff i 95:e (!). (blogens kommentar) Och utan att veta om det hemma i Norrtälje så vinner man dyrbara poäng tack vare detta, bra jobbat strömsbergare. Joel jag bjuder på en stor stark)


Eskilstuna City - Syrianska IF   5-0
Mål: ?
Kort: ?
Odds: 1,40
Publik: ?
Bye Bye Syrianska. Tyvärr så kan vi nog säga adjö till Västerås-gänget Syrianska IF nu, man kan inte prestera och då går det som det går. Jätte-tråkigt säger jag som gillar att läsa andra lags hemsidor och att följa lagen i både upp och ned-gångar. Syrianska har seriens absolut bästa hemsidor och jag kan bara tacka för grym läsning trots alla motgångar, hoppas vi "ses" igen. Ett halvkasst Eskilstuna kör alltså över syrianerna och vinner med stora 5-0 och kliver upp en placering i tabellen utan att imponera det minsta... Syrianska vi ses 2019.


BKV Norrtälje - Karlbergs BK   1-1
Mål: 1-0 F Karroum 7, 1-1 A Naib str 53
Kort: BKV: S Kayembe -- KBK: A Naib, G Beckman rött (avstängd)
Odds: 4,00
Publik: 152
BKV besvikna. En match som Norrtälje borde ha vunnit med facit i hand men Karlberg visar upp en grym lagmoral och krigar sig till en poäng. Trots tio man i över sjuttio minuter så lyckas man hålla tätt och inte nog med det, få en straff. BKV var enligt mig det bättre laget i hela första halvlek men stagnerar i andra och får en lätt panik över tvånget att vinna matchen. Laget klättrar dock i tabellen och tar hem en sjukt viktig poäng. Karlberg då, ja fyra röda kort nu, näst värst i serien tillsammans med lokalkonkurrenten Lidingö och det efter oslagbara Syrianska på fem röda (just nu).

Karlslunds IF - Gamla Upsala   2-1
Mål: 1-0 S Amin 25, 1-1 H Lundin 29, 2-1 L Bell 93
Kort: KIF: A Molin (avstängd)
Odds: 1,20
Publik: ?
Gusk rasar. Och är nu i och med denna förlust djupt indragna i nedflyttnings-striden. Men man var väldigt väldigt nära en poäng i Örebro, 1-1 i nittiotre minuter men åker sedan snöpligt på ett baklängesmål med bra sekunder kvar att spela. Surt. Desto större glädje i Karlslund då som i och med detta flyt-mål fortfarande har chansen till spel i division ett nästa år.

IFK Lidingö - Skiljebo SK   2-6
Mål: 0-1 D Karlberg 20, 0-2 M Abshir 29, 0-3 D Grabus 53, 1-3 L Sjöwall 60, 1-4 D Karlberg 61, 2-4 I Gustafsson 69, 2-5 D Karlberg 73, 2-6 D Karlberg 90
Kort: IFK: M Ntshangase -- SSK: O Malmkvist
Odds: 1,95
Publik: 50
Douglas Karlberg. Så heter omgångens lirare, och det efter att ha satt dit hela fyra mål på bortaplan, varav dom tre sista kom till på tjugonio minuter i andra halvlek, ett äkta hattrick med andra ord. Nu är han uppe i tolv mål och klättrade upp på åttonde plats i skytteligan på det. Skiljebo spelar skjortan av Lidingö och lyckas alltså göra hela sex mål totalt, inför ynka femtio åskådare. Lidingö borde skämmas för denna genomklappning och det gör man säkert också. Skiljebo däremot tog sin tredje raka vinst och då snittat 4,3 mål/match, imponerande.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar