måndag 2 oktober 2017

SUMMERING, OMGÅNG 24


SNABBGENOMGÅNG - OMGÅNG 24 I DIV 2 NS 

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar utan där får ni helt enkelt leta er fram på deras sida. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat eller uppdaterar inte sina dåliga hemsidor.

Uppdateras efter färdigspelad omgång
-  12 spelare avstängda i nästa omgång.
-  22 gula kort och 1 rött utdelades.
-  23 gjorda mål totalt.
-  20 kr insats på rätt "sjuling" hade gett dig 1.031 kr.
-  799 personer såg matcherna.
-  674 kr blev vinsten om man följde bloggens tips.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BK Forward - Strömsbergs IK   6-1
Mål: 1-0 E Björndahl 8, 2-0 A Filho 9, 2-1 S Abdi 23, 3- J Ibrahim 54, 4-1 E Björndahl 65, 5-1 K Destici 75, 6-1 E Björndahl 77
Kort: BK: E Björndahl -- SIF: E Molin, S Jonsson, T Lööf (avstängd)
Odds:  1,10 
Publik: ?
Kapten Björndahl. Visade styrkorna vad som gällde idag och tryckte in ett hat-trick, the man of the match dirigerade sitt lag till seger och gick därmed upp i skytteligaledning, grymt imponerade. Och det här är hans andra hat-trick i år, är det årets spelare, ja det lutar ditåt. Forward mosade stackars Strömsberg som får leva kvar i ovisshet i minst en omgång till, och nya keepern Thorstensson lär ju inte sova gott ikväll. Och hemmalaget har nu faktiskt råd att förlora en av de två kvarvarande matcher med tanke på sin härliga målskillnad, Karlslund får svårt att passera men man lurar där bakom fortfarande efter sin fjärde raka uddamåls-vinst idag. Vi väntar med att säga grattis till BK Forward en vecka till, men det är nära nu, mycket nära. För nu måste Karlslund vinna båda sina matcher och Forward förlora dom, är det verkligen möjligt?


FC Gute - Karlbergs BK   1-0
Mål: 1-0 T Hutchings 58
Kort: KBK: A Kousis, M Jahn
Odds: 282
Publik: 1,50
Gute avancerar. Efter dagens vinst över Karlberg så seglade Gute förbi Skiljebo i tabellen och innehar nu bronsplatsen. Och som vanligt vinner man hemma på Gutavallen, lagets elfte vinst på tretton matcher och en oavgjord, förkrossande statistik. I övrigt en jämn tillställning där till slut brittiske Tyrin Hutchings blir matchjälte efter sjutton omgångar på planen utan mål. Grattis till tredjeplatsen gutar.


Gamla Upsala - Skiljebo SK   3-0
Mål: 1-0  U Aras 23, 2-0 H Englund 68, 3-0 D Yaldir 91
Kort: SSK: C Clinton, R Wahlström (avstängd)
Odds: 2,45
Publik: 92
Tung vinst för Gusk. Fd tabell-trean fick vika ner sig mot ett piskat Gusk som krigar vid nedflyttningsstrecket, och föll man alltså till fjärde platsen efter FC Gute. Mycket starkt av Gusk att ta hem den här treopängaren och nu ser framtiden lite ljusare ut, men än kan man inte andas ut helt.


Håbo FF - IFK Lidingö   1-2
Mål: 0-1 P Göransson 14, 1-1 C Simba 43, 1-2 P Göransson 68
Kort: IFK: M Ntshangase (avstängd)
Odds: 2,70
Publik: ?
Göransson sänkte HFF. Här hade Håbo sin stora chans att bärga viktiga pinnar gentemot lagen ovanför strecket men det gick inte tyvärr. Ja till och med en poäng hade varit guld värt men man faller blytungt och har nu två mycket tuffa matcher att se fram emot, Norrtälje borta som är mer taggat än någonsin och Karlslund hemma där man visserligen kan få mycket gratis om motståndarna då är chanslösa på seriesegern, men även om dom spelar sämre än vanligt så är dom tyngre än Håbo. Sorry men det lutar åt "trean" Håbo.


IFK Aspudden - Karlslunds IF   1-2
Mål: 0-1 S Amin 39, 0-2 A Molin 75, 1-2 V Stigenberg 90
Kort: IFK: KIF: S Amin, Kopkin (avstängd)
Odds: 1,50
Publik: 118
Vägrar ge sig. Ett stenhårt kämpande Karlslund vägrar att ge upp division ett, men får åter höra att lokalkonkurrenten BK Forward vinner stort och dom tre poängen upp till serieledarna kvarstår. Aspudden fortsätter att gör det bra och står upp bra men har ingen chans till vinsten, ett tröstmål på övertid är allt man får med sig. Bra kämpat Aspudden men än mer cred till Karlslund som åter igen vinner med uddamålet i jakten på seriesegern, sjätte raka nu.

Sundbybergs IK - Eskilstuna City   3-1
Mål: 1-0 R Persson Grey 29, 2-0 A Grönborg 62, 2-1 E Frejd 64, 3-1 A Grönborg 82
Kort: SIK: T Skenderovic, S Betancur (avstängd) -- EC: I Koroma, A Chaouche (avstängd), A Bazoukou (avstängd), E Frejd (avstängd), M Diaby (avstängd)
Odds: 2,10
Publik: 250
Storjubel. Inför storpublik på Sundbybergs IP idag när man smäller dit seriens näst sämsta formlag Eskilstuna, för den här segern kan innebära att laget har räddat ett nytt division två kontrakt. Nu kommer man med största sannolikhet att torska kommande två matcher, Gute och Forward, men för att åka ur måste samtliga lag bakom dom i tabellen också förlora allting och då kommer målskillnaden att avgöra. Nej jag tror man ordnar det här med minsta möjliga marginal. Eskilstuna däremot är ett mysterium som presterar så uselt i dagsläget och i och med dagens fem gula kort så är man nu det lag som har flest av den varan, hela 57 stycken. Men det var nog knappast den "ligan" man ville vinna i år. Förresten, två udda saker till med Eskilstuna, man gör tre byten i 57:e minuten, var det all-in och fyramanna-anfall på det eller, och man fick hela fyra man avstängda till nästa match. Grattis.

Syrianska IF - BKV Norrtälje   0-2
Mål: 0-1 A Bagger, 58, 0-2 F Ärlebrant 71
Kort: SIF: S Barley, A Bandick (avstängd), B Alic rött (avstängd) -- BKV: D Seger (avstängd)
Odds: 1,50
Publik: 54
Bra BKV. Otroligt viktiga poäng togs med hem på bussen från Västerås, det satt dock lite hårt inne men är inte ett dugg konstigt, nerverna måste ha legat på utsidan liksom. Men man gör det man ska och sänker ett redan utslaget Syrianska som knappt fick ihop ett fullt lag. Förresten, så lyckades syrianerna dra på sig sin sjätte utvisning för i år, helt sanslöst. Synd om motståndarna ibland också, här fick BKV en man skadad på kuppen tack vare det påhoppet, fult. Norrtälje har noll röda.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar