tisdag 16 maj 2023

SNABBKOLL PÅ OMGÅNG SEX

ENKÖPING I TOPP OCH PROCYON NY TVÅA

Märsta - Västerås IK  1-1
Hemmalaget Märsta räddade i sista minuten en poäng mot gästande Västerås IK, och i och med det så är Märsta fortfarande obesegrade på hemmaplan. Faktum är att laget bara har en forlust och det var i premiäromgången. VIK har bara vunnit en match och ligger på kvalplatsen nedåt, så där krävs bättring framöver annars gör man förmodligen sällskap med tvillingklubben IFK ner i fyran.

Spånga - BKV  0-3
Spånga lyckades igen(!) Med att få en man utvisad, skrattretande. Fjärde i år, sju i fjol. Norrtälje tackade och tog emot och vann sin tredje raka match, den första på bortaplan, och årets första "nolla" på det. Starkt att besegra de bägge topplagen två helger i rad. BKV upp till tredjeplatsen och Spånga ramlade ner till femte.

Enköping - Gusk  2-1
ESK är tillbaka på vinnartåget efter förra helgens brakförlust mot Norrtälje, sex spelade matcher nu och hela fem vinster. Gusk däremot. Faller genom serien som ett blysänke, tre raka förluster nu.

Procyon - Rinkeby  2-1
Måndagsmatchen blev som förväntat lätt stökig och hela 11 gula kort visade upp av domaren. Värst blev det för Rinkebys Burak Arslanoglu som drog på si sitt andra röda i år. Straffet vet jag inte, men ett par matcher blir det nog. Hemmalaget fick sex kort och två man avstängda till nästa runda. Starkt dock att åter igen vinna och det med 2-1 för fjärde gången i år. Det räcker till en snygg andraplats just nu och fortfarande obesegrade.

Bollstanäs - Fanna  4-0
Tre mål på en halvtimme och matchen var avgjord, en viktig vinst som gör att man klättrar upp ur träsket ocg förbi tre lag. Fanna är svåra att räkna på men man kan konstatera att på hemmaplan är man obesegrade samtidigt som man inte har tagit en enda pinna på bortaplan. Idag spädde man på med att göra självmål i sista minuten också. "Fulast på planen" var dom bägge tränarna som varnades.

IFK Västerås - Täby  0-1
Tighta Täby tar tre poäng mot tabelljumbon IFK, Täbys fyra sista matcher har slutat 1-1, 0-0, 1-1, 0-1. Så det verkar vara målsnålt både framåt och bakåt. Hemmalaget har nu efter sex matcher redan sex pinnar upp till kvalplatsen. Det ser mörkt ut.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar