fredag 26 april 2013

BELE BARKABY KOMMER


NY SERIEMATCH IMORGON - HEMMA MOT BELE BARKABY IF

Äntligen helg igen och ännu en seriematch, det blir hemma på konstgräset kl 14.30 på lördag mot gästande Bele Barkaby med den gamla BKV-stjärnan i startelvan. Ja han ni vet... ehhh... vad hette han nu igen.... Mats... Mar.... ja just det, Martin Esktörm... Ekström ;)
(jag lånade bilden från deras eminenta hemsida,besök den gärna HÄR.)

Nu är jag dock väldigt orolig över att det inte kommer att bli några bilder imorgon, för som bekant så har min kamera rasat och jag vet ännu inte riktigt vad som kommer att hända. Vore ju trist att lägga ner allting liksom, men större under har skett. Förresten, såg att sidan nu har passerat 80.000 besökare, vilket ju är hel otroligt. Vore ju nästan dumt att sluta innan 100.000 (ett hundra tusen)!!
Men du.... OM DU HAR EN KAMERA MED ETT OBJEKTV PÅ 300MM ELLER MER ATT LÅNA UT I NÅGRA TIMMAR SÅ HÖR AV DIG TILL MIG PÅ bkvblogg@live.se eller skriv en kommentar här eller på Facebook. Självklart så utfaller en mindre belöning.

..... inlägget kommer att uppdateras under kvällen, så håll lite koll om ni vil ha senaste nytt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(uppdaterat)
BKV annonserar i stort sett samma trupp som i förra matchen mot Täby IS, med någon liten förändring. Anton in igen men Viktor ut, och sen en del om spelare till Div7 samt U19-serien. Och sen läste jag att UFF krånglar till reglerna igen (som vanligt), men dom kanske är bra haha. BKV:s hemsida HÄR. Bele ligger alltid lågt "inför", men är desto aktivare efteråt....

..... IFK Aspudden-T - Märsta IK spelade omg 3 redan ikväll och det slutade 3-1. Ivar Birgersson gjorde ett fett hat-trick och toppar nu skytteligan. Märstas gjorde mål på en straff, och Munter åkte på två gula och fick gå av planen efter det. Den killen har på tre omgångar fått, ett gult, ett gult och ett rött.... såg ju hur sjukt irriterat han spelade mot BKV, tips från BKV-Blogg byt efternamn till Dyster.

.... saxat från Beles hemsida.
SERIEFAVORITERNA I NÄSTA MATCH
Norrtälje är ju de stora seriefavoriterna så det blir nog en mycket svår match på lördag och BKV måste ses som stor favorit. Förra året lyckades vi dock vinna i Norrtälje och hade dem på kroken hemma med 2-0 i paus. Till sist var det dock BKV som knep kvalplatsen tack vare kvittering till 2-2 i 86:e min på Veddestavallen. Senaste omgången lyckades BKV ta en pinne mot nykomlingen och farliga uppstickaren Täby, trots att man avslutade med två man mera skall sägas. BBFF-elvan har varken släppt in något mål eller tappat någon poäng ännu, vilket är mycket bättre än 2012 men idag blir det svårt.


Några bilder från matchen mot Bele 2012-05-12.
"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar