lördag 20 april 2013

OAVGJORT I TÄBY


BKV SPELADE OAVGJORT - TÄBY KVITTERADE PÅ ÖVERTID

Dagens match mellan Täby IS och BKV Norrtälje slutade oavgjort 2-2 efter mål av Andres och D-Bella. BKV ledde med både 0-1 och 1-2 men tror ni inte att Täbyiterna lyckades kvittera på övertid, och det trots att man då hade två man utvisade (!). I övrigt så brände BKV en straff, och det på den nyinsatte utespelaren i målet, samt gjorde ett eget målvaktsbyte som innebar att "Bullen" vaktade buren i andra halvlek. Men tydligen så var det ändå ett ganska rättvist resultat om man ser till matchbilden men nog borde väl kanske BKV ha vunnit detta med tanke på utvisningar och missade straffar. Men positiv som jag är så tänker jag så här, "En poäng är bättre än ingen". Bra jobbat grabbar!

Kors i taket förresten, NT var nästan snabbare än mig idag, det som brukar dröja ett par dagar annars. Är det fotbollsfeber i stan tro ;)

ps. Jag kanske uppdaterar detta inlägg under dagen....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

... uppdaterat. Saxat från Täby på Facebook: 

"Bästa spel jag sett TIS gjort på flera år. Norrtälje behövde få två TIS-are (tveksamt) utvisade för att nästan komma i nivå med TIS. Om Norrtälje var solklar favorit till seriesegern, borde nog TIS nu överta den rollen."

"Efter en fullständigt galen avslutning så slutar det 2-2 där både vi och Norrtälje tyckte att TIS var närmast segern!"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Liverapporterna från BKV-redaktionen SvenskaFans, och som ska ett stort tack för sitt engagemang. TACK!
"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter

2 kommentarer:

  1. Du hittar rätt hemsida till Täby IS på www.tisfotboll.se där referat kommer under kvällen och som uppdateras frekvent. FB sidan verkar du redan ha hittat=)

    SvaraRadera
  2. Härligt... och gratis till en poäng ;)

    SvaraRadera