fredag 2 oktober 2015

BLOGGENS TUSENLAPP, DEL 6


TIPPNINGEN FORTSÄTTER - 600 KRONOR KVAR

Jag ger mig ut på djupt vatten (igen) och kommer hädanefter att tippa samtliga kvarvarande spelomgångar och delger er så klart mina analyser samt tips. Det är upp till dig om du vill hänga med, men skyll inte på mig om det går åt pipan för risken är stor. Jag satsar en tusenlapp så får vi se hur länge den räcker, eller om det rent av blir pengar kvar till den 10/10 då serien avslutas. Här nedan kommer helgens matcher. Lycka till alla tippare, spelare och lag!


Äntligen lite slantar in efter förra helgens matcher, tack till BKV som krossade Avesta med hela 6-0. Tack till Kvarnsveden som gjorde som jag trodde, klädde av syrianerna hemma, och tack och grattis till Enskede! Ok nu blev det ju bara 468 kronor och då ska hundringen i insats räknas bort, men tusenlappen känns ju lite mer intakt i alla fall. 918 kronor närmare bestämt. Nu kör vi igen för näst sista gången, jag tror vi höjer insatserna lite också för jag anar idel hemmasegrar utom en.

Förra veckans tips:
"Dagens Trippel"
Avesta AIK - BKV Norrtälje  2
Gusk - Enskede IK  2
Kvarnsveden - Syrianska  1
Odds: 4,68 x 100kr
Vinst: 468 kr

"Chanstrippeln"
Upsala IF - Skiljebo SK  2
Strömsbergs IF - Sandvikens IF  2
Västerås IK - Sollentuna FF  2
Odds: 18,82 x 50kr

Kvar av tusenlappen: 918 kr

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arameiska - Upsala IF   1
Arameiska har alla möjligheter att klättra uppåt i tabellen, och Upsala nedåt. Det här blir lite spännande att se, vill Aramenierna uppåt och ta en topp-plats eller har man gett upp? Orkar Upsala stå emot ett bättre lag och undvika nedflyttning? Jag går på att Arameiska vill ha dom här tre pinnarna och har lusten att jaga ikapp en pall-platsen. Upsala känns svaga just nu och det blir en etta, en ganska säker etta.
Odds: 1 - 1,60... X - 3,35... 2 - 3,85


BKV Norrtälje - Strömsbergs IF   1
Det här är inte lätt-tippat även om man kanske tror att BKV ska köra över Strömsberg. Har dock hört att SIF har spelat väldigt väldigt bra på slutet och senast slog man faktiskt seriefavoriterna. En pinne här och man kan spela av det hemma mot seriesegrarna hemma som ju redan har vunnit och kan skicka juniorerna. Men jag tror vargarna vill hedra sin trogna lilla publik på hemmaplan och vinna den här matchen. Hur många är vi inte som försöker vara där hela tiden för er, och vi kräver att ni vinner nu som tack för säsongen.... skoja bara ok ;) Hur det än går så anser jag att ni har gjort en bra säsong och att tränarna har gjort allt för er, en grym lagmaskin helt enkelt.
Odds: 1 - 1,75... X - 2,90... 2 - 3,10


Enskede IK - Avesta AIK   1
Lag nummer ett som redan har vunnit serien mot lag nummer sist som redan har åkt ur, ställer alla ut skorna eller? Nä jag tror att Avesta med urusla publiksiffror försöker få till detta med att bjuda på en sista hemmamatch för året. Gratis varmkorv och en dricka på det. Enskede vinner även om man matchar några junisar. Avesta, ja dom förtjänar ett lycka till i trean nästa år. Etta men ej spelbart.
Odds: 1 - 1,20... X - 4,50... 2 - 9,85


Gusk - Västerås IK   1
Tror guskarna fixar en trepoängare här då Västerås ganska beskedliga på bortaplan 4-0-8. Och vid eventuell vinst så byter lagen placering i tabellen vilket ju också är lite prestige. Etta.
Odds: 1 - 2,00... X - 3,15... 2 - 2,90


Sandvikens IF - Nacka FF   1
Sandviken får bevisa för sin hemmapublik att man är värda sin andraplats i serien, om det nu kommer några det vill säga. För där uppe i Sandviken trodde nog alla på division ett nästa år efter all hårdsatsning. Nacka är inga kungar borta men kan sprattla till ibland, fast jag tror inte det händer på lördag. Etta,
Odds: 1 - 1,45... X - 3,05... 2 - 3,45


Skiljebo SK- Kvarnsvedens IK   1
Kvarnsveden har en chansen att knipa kvalplatsen men då måste man vinna i Västerås samt hemma mot Arameiska samtidigt som Strömsberg förlorar bägge sina matcher. Skiljebo är dock inte dåliga och ser man till trupperna så ska SSK besegra KIK och då är Kvarnsvedens dröm krossad, sorry.
Odds: 1 - 1,60... X - 2,95... 2 - 4,50


Syrianska IF - Sollentuna FF   2
Sollentuna vinner med uddamålet i sista minuten, inte svårt att tippa på det med tanke på alla Syrianska tapp-matcher. Skämt åsido så är jag övertygad om att Sollentuna är det bättre laget och att man vill ha sin tredjeplats, medans Syrianska inte har mycket att spela för längre.
Odds: 1 - 2,20... X - 3,25... 2 - 2,10


"Dagens Trippel"
Arameiska - Upsala IF  1
Sandvikens IF - Nacka FF  1
Syrianska IF  1 - Sollentuna FF  2
Odds: 4,87 x 200kr


"Chanstrippeln"
BKV Norrtälje - Strömsberg  1
Gusk - Västerås IK  1
Skiljebo SK - Kvarnsveden  1
Odds: 5,6 x 100kr


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar