lördag 10 oktober 2015

GRYM SÄSONGSAVSLUTNING

BKV FICK OAVGJORT I SISTA - EFTER GRYM UPPHÄMTNING

BKV Norrtälje fick 4-4 borta idag mot Nacka FF efter en helt makalös matchbild, 0-1 till BKV efter bara fem minuter och sen släpper man tyvärr in fyra mål inom loppet av arton minuter (hur är det möjligt?). Men tror ni inte att man vänder upp i andra halvlek och det efter ett äkta hat-trick av duktiga Emil Skogh, och det tog bara tjugo minuter att smälla in dom tre målen, helt sanslöst!!
Ett kryss mellan dessa två lag var väl kanske rättvist med tanke på målen, placeringarna och jämnheten. Lite förvånade dock över att Nacka som var otroligt täta i försvarsspelet i våras släpper in fyra idag, med i stort sett samma backlinje.

Grattis till sjätteplatsen i serien spelare, tränare samt alla andra kring laget. Ni har gjort en helt godkänd säsong och jag är verkligen stolt över er och ert spel, nästa år vinner vi! Tack för i år.

Jag kanske återkommer under kvällen med någon uppdatering eller bild, håll koll :)
Om inte annat så kommer det en enklare säsongssummering på söndag eller måndag där vi snabbt analyserar lagen och serien. Missa inte det!