lördag 3 oktober 2015

STRÖMSBERGS-SEGER


SEGER ÖVER STRÖMSBERG - BKV VANN SISTA HEMMAMATCHEN

Det blev tre fina poäng i årets sista hemmamatch för BKV Norrtälje, och det över ett Strömsbergs IF som var i betydligt större behov av poängen. BKV vann med 1-0 efter mål av Tom Stahre efter dryga tjugofem minuter, och det visade sig alltså innebära vinst och tre poäng.
Härligt grabbar!!

Avstår att matchanalysera förutom i ett kort sammandrag men det är knappast en match man kommer att minnas om jag säger så. Men klart förvånad över att Strömsberg inte levererade mera med tanke på tabell-läget, men det kan ju även vara så att BKV var för bra? Ett BKV som för övrigt agerade lite små-slarvigt men ändå hade full kontroll på det hela. SIF var väl lite som jag anade, halvbra, långbollar och brunka men ett bra krigade gjorde att det stannade vid 0-1. Minus dock för ett evigt gnällande och då på småsaker som inkast och varför det inte blir kort när man redan fått frispark. Varför?? Och lägg då till att frisparkarna var klockrena men man ansåg att hemmalaget filmade, bara larvigt och det kanske är där ni förlorar matchen, fokusera.

Avslutar med lite "klubben för inbördes beundran" med tanke på årets sista hemmamatch, se det som en hyllning. Som vanligt var Andreas Bellander lysande och då var han ändå små-förkyld, vilken kille. Anton håller nollan igen och agerar helt suveränt i buren, Noi grym i backlinjen med sina höjddueller, Oskar kliver in och bryter allt, Tom offensiv och ibland livsfarlig, samt Erik som agerar moget trots sin ålder. Simon grymt taggad idag och Albin likaså, lysande. Bagger rena slitvargen och Sebbe så där äckligt hård i sina dueller, liksom även Skogh. Glömde jag någon så förlåt ;)
Men jag vill tacka ALLA vargar och ledare som har krigat i år på hemmaplanen för all underhållning, det är så skoj att se er spela boll och ni ska ha applåder för eran säsong "det andra året är alltid det svåraste". TACK!!

Övriga resultat idag:
Enskede IK - Avesta AIK  2-1
Skiljebo SK - Kvarnsvedens  1-2
Sandvikens IF - Nacka FF  3-0


 Årets sista hemmamatch, Strömsbergs IF

Dans? 

Sebbe The Mauler 

Tom Stahre firar 1-0 

Sebastian  Bellander 

Albin Seger, en riktig slitvarg 

Backen Erik Sundkvist 

 Skön publik njuter i oktober-solen

Andreas Bagger gav allt som vanligt 

 Kapten Bellander vs Sideshow Bob

En målskytt och en varnad, gissa vem

Noi Olafsson, grym igen och oslagbar på skallen

Frilägesutvisning.... 

... på Mobaraki. Men han gjorde helt "rätt" 

Fredrik Wessberg, som nu pluggar i Västerås... kommer sakna dig :(

Kapten Bellander 

Emil Skogh 

Sorry Mattias Hall, men det var en klockren frispark

Bollkalle... skalle?

Robin och Emil bytte inte mailadresser om jag säger så 

Noi attackerar men....

... Isememe sänkte honom rejält. Och gnällde på domaren?

Mr Ettnoll... Tom Stahre

Strömsbergare messar hem, "Nä, det sket sig""Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar