söndag 4 oktober 2015

OMGÅNG 25, SUMMERING
SNABBGENOMGÅNG - RUNDA 25, DIV 2 NS

Klicka på lagen med en länk så kommer ni vidare direkt till deras matchreferat, ett par lag har dock inga direktlänkar (SFF, UIF tex) utan där får ni leta er fram. Dom som inte är länkade, har inga matchreferat.


Arameiska - Upsala IF   6-1
1-0 Y Ngabonziza 10, 1-1 R Youmes 17, 2-1 S Ostojic str 36, 3-1 K Cosic 60, 4-1 S Gabriel 72, 5-1 S Ostojic 73, 6-1 G Korkis 90
(Det var jämnt i en kvart men sen small det lika fyrverkeri på Brunna IP och målen rasslade in som rena häxpiporna. Upsala fick åka hem med brallorna nere och är nu farligt nära en direkt nedflyttning och inte blir det lugnare av att få möta Sandviken i sista rundan, nu är det kris. Arameiskas Stefan befäster sin andraplats i skytteligan och har nu tre mål upp och tre mål ner, men det blir inga fler eftersom killen drog på sig säsongens tredje gula och därmed är avstängd i sista matchen.)
Odds: 1,60
Nästa match för Arameiska: Kvarnsveden borta
Nästa match för Upsala: Sandviken hemma


BKV Norrtälje - Strömsbergs IF   1-0
1-0 T Stahre 24
(Strömsberg mäktade inte med att besegra BKV och ta värdefulla poäng i streckstriden, utan det var hemmalaget som klättrade upp en plats tack vare mål av den duktiga backen Tom Stahre. Matchen innehöll massor av chanser men var på det hela taget av ganska dålig kvalité men stundtals väldigt spännande. SIF fick också en man utvisad efter det att man rivit ner en helt fri BKV-spelare, solklart.)
Odds: 1,75
Nästa match för Norrtälje: Nacka borta
Nästa match för Strömsberg: Enskede hemma


Enskede IKAvesta AIK   2-1
1-0 N Vasic 15, 1-1 E Schultz-Eklund 32, 2-1 C Hansebjer 89
(Seriesegrarna besegrade inte helt oväntat jumbon Avesta men det tog hela 89 minuter innan själva avgörandet kom. En riktig rackar-rykare rätt upp i krysset sänkte ett tappert kämpande 10-manna-Avesta. Men det var ett lätt reservbetonat Enskede som luftades och noterbart är att gamle vargen Kim Askebris fick 90 minuter och stod bakom ett målpass.)
Odds: 1,20
Nästa match för Enskede: Strömsberg borta
Nästa match för Avesta: Gusk hemma


Gusk - Västerås IK   4-1
1-0 M Mellberg 4, 2-0 P Källsten str 13, 3-0 H Englund 38, 4-0 A Aljadari 55, 4-1 G Medina 88
(Gusk körde över svårt sargat Västerås och inledde med mål redan efter fyra minuter och får också en straff drygt tio minuter senare. När man sen sätter dit 3-0 innan pausvilan så är det hela avgjort. VIK kämpade dock tappert men fick aldrig till det och klev nu förbi just Västerås som fick till och med fick köra med tre nya spelare idag.)
Odds: 2,00
Nästa match för Gusk: Avesta borta
Nästa match för Västerås: Syrianska hemma


Sandvikens IF - Nacka FF   3-0
1-0 A Guidji 41, 2-0 A Allison jr 68, 3-0 A Allison jr 79
(Serietvåan Sandviken städade av Nacka med klara 3-0 efter två mål av skyttekungen Allison som nu har träffat nätet hela nitton gånger och bör bli den som vinner skytteligan. Nacka uddlöst och lätt oinspirerat i och med att man ligger femma och kommer att sluta femma. SIF:s Igbarumah och Nackas F Forsberg samt Kasa avstängda i sista omgången,)
Odds: 1,45
Nästa match för Sandviken: Upsala borta
Nästa match för Enskede: Strömsberg borta


Skiljebo SK - Kvarnsvedens IK   1-2
1-0 C Klinton 4, 1-1 E Hjälte 16, 1-2 A Johansson str 45
(Grattis Skiljebo till sjätte utvisningen i år, det är ni helt klart bäst på. Här leder man matchen efter redan fyra minuter men tappar sedan till underläge innan pausvilan för precis innan avblåsning och så åker man på en straff och en utvisning (Calle Klintons andra i år). Detta innebar att man även tappade en placering i tabellen och ligger nu helt plötsligt bara sjua, Kvarnsveden å sin sida har nu en futtig poäng upp till kvalplatsen men måste då slå Arameiska hemma samtidigt som Upsala förlorar mot Sandviken, jag ser det som möjligt. SSK har tre man avstängda mot Sollentuna, Damm, Klinton och Sheikomar.)
Odds: 4,50
Nästa match för Skiljebo: Sollentuna borta
Nästa match för Kvarnsveden: Arameiska hemma


Syrianska IF - Sollentuna FF   0-1
0-1 D Gustafsson 87
(Hade jag varit syrian-supporter så hade jag gått hem vid minut 85 varje gång, så hade man sluppit se eländet som alltid sker i slutet på matcherna. Har tjatat om det flera gånger, och jag anser fortfarande att jag hade rätt från första gången. Torsk i slutminuten igen och noll poäng, inte bra. Nu ligger laget på åttonde plats och kan inte komma högre och i sista omgången möter man Västerås i ett derby och kan bli passerade även av dom. Förresten så missade Thorstensson i Sollentuna en straff i tionde minuten och Syrianska fick Kaya utvisad i 45:e. SIF:S Karzan Aziz och Kaya avstängda nästa omgång. Förresten, man kan ju undra varför Syiranerna hade två målisar på bänken?)
Odds: 2,10
Nästa match för Syrianska: Västerås borta
Nästa match för Sollentuna: Skiljebo hemma


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar