lördag 23 oktober 2021

BKV SPÖADE SALA BORTA

UNDERBAR BORTAVINST - GRINIGT SALA UTSPELADE

BKV Norrtälje brottade ner tabellfemman Sala FF borta idag med fina 3-0 efter mål av Kayembe i 2:a, Norrman 40:e och Norrman igen i 51:a. Ett stort grattis till hela gänget! Och Fred just nu upp i skytteligaledning också.

Saxat från BKV Norrtäljes hemsida:
Efter förlusten förra helgen var det ett taggat gäng som anlände till Tegelvallen för match mot tabellfemman Sala FF. Efter en bra och fokuserad uppvärmning blåser domaren igång matchen på utsatt tid. Vi är påkopplade från start och det tar bara ett par minuter innan vi tar ledningen, då Gabbe centralt spelar fram Fred som placerar in den. Vi ligger rätt i positionerna och jobbar som ett lag och det blir för jobbigt för Sala som blir alltmer frustrerade, varpå de gula korten från domaren plockas upp frekvent under matchen. I 40:e min slår Andreas en snabb inspark som Jacob timar en löpning perfekt på och kommer helt fri och placerar in 0-2. Ett resultat som står sig in i halvtidsvilan.
I andra fortsätter vi jobba för varandra och efter sju min slår Gabbe en passning som Fred släpper förbi sig till en framstormande Jacob som då blir tvåmålsskytt och 0-3 på resultattavlan. Efter det är det rätt avgjort och vi fortsätter med blåstället på och ser till att Andreas får hålla nollan efter dryga 96 min då domaren blåser av matchen. Nu tar bussen sikte på Uppsala och ett matstopp på vägen hem för ett lag nöjda med sin prestation.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar