fredag 15 oktober 2021

VIGGBYHOLM HEMMA PÅ LÖRDAG

SVÅR HEMMAMATCH VÄNTAR - VIGGAN KRIGAR OM SERIESEGERN

Imorgon lördag möter BKV ett mycket mycket svårspelat lag, tabellfyran Viggbyholm som bara har fyra poäng upp till ledande IFK Uppsala. Viggan har ju imponerat i stort sett hela säsongen, allra minst i början då man vann sju matcher i rad(!), sen kom dock två förluster och efter det så har man blandat och gett lite grann, även om det inte har blivit någon förlust. Men trots sju raka nu utan torsk så har det faktiskt "bara" blivit fyra vinster (tre av dom med uddamålet) och tre oavgjorda. Nu krigar man ju desperat för att inte släppa iväg tät-trion så det lär ju vara rejält påställt imorgon. Anmärkningsvärt är att förutom skyttekungen Erik Herre (5:a) som bara har gjort ett mål på de sex senaste matcherna, inte har någon annan spelare i topp-femton i skytteligan.

BKV då? Två raka vinster nu efter bloggens sågning efter förlusten mot Procyon. Hoppas verkligen att jag motiverade killarna med det inlägget, att dom hängde upp mig i omklädningsrummet och kastade pil på mig. Det var det värt. Allvarligt, jag hörde att dom flesta höll med mig om att fokuset var det sämsta i år och att man faktiskt efter den matchen har tagit sig rejält i kragen, och även om motståndarna man slagit inte ligger i topp så har spelet var bättre och målen har tryckts in. Kayembe är glödhet nu och jag räknar med att han inte har svalnat tills imorgon. Sen har vi ju Hassan också som en riktig joker. Två killar som har gjort hat-trick i år, det är det inte alla lag som har. Ös på nu och som jag alltid säger "Noll respekt".

I övrigt så är det full omgång imorgon, dvs att alla matcherna spelas med start mellan 13-17.15. Kul.
Heby - Fanna
Bottenmötet och så gott om omöjligt att tippa, två lag med bara varsin vinst i år så här långt. Vill inte vara elak men jag tror inte det spelar någon roll om man vinner, båda åker ur. Helgardering.
Västerås - Newroz
Spännande, även om VIK har elva raka utan vinst så spelar man stundtals bra och med tanke på tabell-läget så är man nu tvunget att vinna. Newroz likaså om man vill vinna serien. Etta och tvåa på tipset.
Procyon - Sundbyberg
Serietvåan Sundbyberg borde inte ha några problem att vinna detta. Tvåa.
Uppsala-Kurd - IFK Uppsala
Derby och tuff match att vänta. UK lär göra allt för att inte förlora och IFK allt för att vinna. Lite samma sak men ändå en stor skillnad. Ganska säker tvåa även om ett kryss lockar lite.
Sala - Franke
Lite "dött". Ett Sala som knappast har chansen att gå upp, och mittenlaget Franke. Sala borde vinna detta men har faktiskt kryssat tre av fyra i de senaste matcherna. Etta... äh, helgardera.

Lycka till alla imorgon!


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar