lördag 2 oktober 2021

VINST ÖVER FANNA

FANNA ORKADE INTE - BKV VÄNDE OCH VANN

En skön seger för hemmalaget även om motståndarna ligger näst sist i serien och som nu har tio raka matcher utan vinst. Men här vände man underläge till vinst och det stärker inför fortsättningen.

Saxat från BKV Norrtäljes hemsida:
"Hemmamatch för andra helgen i rad, denna gång mot Fanna BK och konstgräset bytt mot naturgräset uppe på IP. Vi visste sedan förra mötet att Fanna är ett bra spelande lag, som visserligen saknar stjärnorna som förra helgens motståndare hade, men agerar bättre som kollektiv. Fanna inleder med hög press och vi slarvar initialt i passningsspelet. Fanna är bättre än oss inledningsvis och tar tyvärr ledningen med 0-1 i 16:e min efter ett genombrott i mitten. Vi tar sedan för oss mer och mer och ju längre halvleken fortgår tar vi så sakta över initiativet. Men passnings spelet i sista tredjedelen saknar skärpa i första halvlek och vi skapar inga riktigt farliga chanser innan domaren blåser av för halvtid.

I andra halvlek känns det som att Fanna inte riktigt orkar, gräset suger om man är van vid konstgräs och vi skapar desto mer sista 45 min. Vi kvitterar i 51:a min genom Fred efter framspelning från Jacob. Sen tar vi ledningen i 72:a min efter att Saber hittat in till Hassan som placerar in den mellan stolparna. Vi har flera bra chanser och borde nog satt en till, så vi är glada för Andreas fina räddning 5 min innan domaren blåser av matchen och vi vinner med 2-1. En bra arbetsinsats som ger 3 sköna poäng in på kontot."


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar