lördag 30 oktober 2021

FÖRLUST MOT NEWROZ

BKV NORRTÄLJE 0 - NEWROZ FC 2

BKV som började matchen i ett rasande tempo och höll uppe spelet mycket mycket bra förta halvtimmen föll tungt mot serietvåan Newroz med 0-2, och det på två fasta situationer. En hörna samt en straff.i andra halvlek och båda målen ditsatta av R Ali som nu kliver upp på tredjeplatsen i skytteligan. Men något spelmål kunde dom inte få in och nog var Norrtälje minst lika bra som motståndarna, faktum är BKV hade ett par feta chanser i första halvlek så resultatet kunde lika bra ha varit åt andra hållet med lite flyt. Det kändes lite trist men en fin match, en härlig dag. Vi gratulerar NFC till poängen och önskar lycka till i jakten på seriesegern. Passar också på att skicka ett krya-på-dig till Fred som var tvungen att kliva av efter ljumskskada, kom igen mannen.