fredag 19 november 2021

ÅRETS SISTA OMGÅNG

SÄSONGSAVSLUT - SERIENS SISTA OMGÅNG

Ja så var det då dags för säsongens sista omgång, årets sista matcher i division 3 Norra för i år. Tack till alla som har varit med och kört det här racet med många minnesvärda fighter, spelare, ledare och publik. En spännande omgång väntar för några lag i botten, Uppsala-Kurd, Västerås, Procyon och Fanna. Två av dom fya lagen åker nämlligen ur "trean" tillsammans med Heby, allt hänger på dom själva nu. Lycka till allihopa.

Franke (6a) - Viggbyholm (4a)
En relativt ointressant match sett ur tabellplaceringarna, Viggan slutar fyra oavsett vinst eller förlust. Franke kan klättra upp till femte från sjätte om Sala i sin tur förlorar.

Fanna (13e) - Newroz (3a)
Nästjumbon mot serietrean kan väl bara sluta på ett sätt. Fanna är dock piskade att ta tre poäng för att eventuellt få stanna kvar, men Newroz lär nog vilja försöka knipa andraplatsen i serien (som inte renderar i någonting), vilket då kräver seger för dom.

IFK Uppsala (1a) - Sundbyberg (2a)
Seriens suveräna segrare går ut och bara spelar av säsongens sista nitto minuter, allting är redan fixat, bubbel, segerchampagne och jubel. Sumpan kommer säkert dit för att försöka vinna då man vill komma tvåa i serien. Frågan är hur motiverade IFK är.

Uppsala-Kurd (8a) - Norrtälje (7a)
UK måste i stort sett vinna för att säkra forsatt kontrakt även om en förlust ändå kanske räcker, allt beror på motståndarna under. Norrtälje slutar sjua eller sexa beroende på vinst eller förlust. 0-5 torsken förra helgen kanske kan tagga upp laget att inte avsluta det hela med en ny förlust.

Heby (12a) - Procyon (10a)
Hemmalaget sist i serien och redan nere i "fyran" möter ett Procyon som vid förlust åker ur. Ett kryss kan räcka, en vinst gör det definitivt. Kan Heby grusa ner chanserna tro, ja om man vill försöka ta med sig en värmande trepoängare till nästa säsong. Stenhård match i så fall.

Sala FF (5a) - Västerås (9a)
Säsongen blev nog lite fiasko för Sala som nu vid förlust kan halka ner ända till sjätteplatsen, men det är ju egentligen ganska oväsentligt. Västerås spelar med piskorna vinandes bakom sig, oavgjort kan räcka men förlorar man så är risken att åka ur total.


"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"
Tack för att du besöker och läser bkvblogg.blogspot.com och välkommen åter
Mail: bkvblogg@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar