söndag 7 november 2021

BKV NORRTÄLJE MOSADE NER HEBY

HEBY ÄR NÄRA FYRAN NU  - BKV VISADE "NO MERCY"

BKV Norrtälje lirade hem tre fina poäng idag på bortaplan mot ett av seriens bottengäng, stabila 4-0. Läs mer om matchen här nedanför, eller på NT:s betalskit om ett lag som inte är deras ;)

Saxat från BKV:s suveräna hemsida.
Kall novemberdag i Heby, frosten låg kvar runt spelarbåsen vid matchstart. Vädret krävde en noggrann uppvärmning och vi såg till att ha mer tid på plan innan matchstart. Att planen inte riktigt höll standard visste vi sedan två veckor tillbaka, när vi mötte Sala på samma matta.

Vi inleder beslutsamt och är betydligt bättre än motståndaren under första 20 min och tar också ledningen med 0-1 i 6:e min, då Hassan och Atish spelar sig fram på vänsterkanten och passar Fred som avslutar snyggt i bortre burgaveln. Sista 25 minuter av första halvlek börjar vi slarva ordentligt i passningsspelet och Heby kommer mer och mer in i matchen, de spelar rakt och utmanar vår backlinje flera gånger. De skapar flera chanser men antingen avslutar de svagt eller Andreas räddar. Halvtidsresultat 0-1.

Efter ett par allvarsord i halvtid börjar vi ta över bollinnehavet mer och mer och skapar några halvchanser, samtidigt får Heby ett friläge efter ca 5 min i andra halvlek som Andreas räddar snyggt. Efter det är alla påkopplade och defensiven sitter sånär som på ett ribbskott långt utifrån i ca 88:e min. Vi drabbas av en utvisning i 66:e min och efter det är det inget snack - då är vi bättre än Heby - märkligt men då åkte blåstället på. Hassan ökar på till 0-2 i 72:a efter assist från Fred. 0-3 kommer i 91:a av Jacob som nickar in en målvaktsretur efter avslut från Andreas I. I 93:e blir Jacob fälld i straffområdet och Simon sätter den efterföljande straffen säkert i mål och 0-4 på tavlan. Ett par minuter senare blåser domaren av matchen och vi tar med oss 3 poäng hem till Norrtälje

"Legere et non intelligere neglegere est - Att läsa och inte förstå är att inte läsa"